22.08.2017

Hacimsiz saçların kurtarıcısı: Dove Oxygen Moisture

Saçlarınız ince ve hacimsizse Dove tam size göre bir seri geliştirdi: Oxygen Moisture serisi kurtarıcınız olmaya geliyor.

İZLE: SAÇLARI GÜR GÖSTERME YOLLARI👇 

İş temposu, hava şartları ve dur durak bilmeyen şehir karmaşası... Eğer saçlarınız bu rutinin içinde ikinci gününde sönüyor, saç diplerinizde yağlanmalar başlıyor ve saçlarınıza fön makinesi ile tekrar şekil verme isteği duyuyorsanız, size harika bir haberimiz var.
 
Saç bakım ürünü
Hacimsiz saçların kurtarıcısı: Dove Oxgyen Moisture

Dove'un ince telli ve hacimsiz saçlar için geliştirdiği Oxygen Moisture serisini denemelisiniz. Seri şampuan, saç bakım kremi, maske ve hacimlendirme spreyinin yer aldığı dört üründen oluşuyor.

Oxygen Moisture serisinin şampuanı, hafif formülü sayesinde saçı ağırlaştırmadan temizliyor. Formülündeki hava gibi hafif Oxyfusion teknolojisi sayesinde saçlarınızı ihtiyacı olan hacmi geri vererek temizliyor. İkinci gününde hemen sönen ince telli ve yağlanmaya yatkın saçlar için geliştirilen şeffaf yapılı bu şampuan saçınıza yüzde 95’e kadar hacim kazandırıyor.


Saç bakım kremi saçı ağırlaştırmadan bakım yaparak daha yumuşak olmasını sağlıyor. Saç kreminizi, saçınızı şampuanlayıp duruladıktan sonra diplerine sürmekten kaçınarak sadece saç boylarına ve uçlarına uygulamak gerektiğini hatırlatalım. 

Hava kabarcıkları içeren Oxygen Moisture maskeyi haftada bir kez kullanmanız yeterli. Daha yoğun bakıma ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda haftada iki kez de uygulayabilirsiniz. Maske saçlarınızın daha uzun süreli hacimli kalmasını sağlayacaktır.

Serinin son ürünü hacimlendirme spreyi. Sprey, ikinci gün ağırlaşan saçları sihirli bir dokunuşla tekrar hacimlendiriyor. Kullanımı çok kolay: Saç derinizin tamamına 10-12 sprey sıktıktan sonra parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın. Merak etmeyin, ürün su bazlı bir formüle sahip olduğu için saçınızda kalıntı bırakmayacak. Hacimlendirme spreyi güne taze ve hacimli bir saçla başlamak için en büyük yardımcınız olacak.

İnce telli ve hacimsiz saçlar için hazırlanan Dove Oxygen Moisture serisini deneyin, siz de memnun kalacaksınız.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2