@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.01.2016

Kate Middleton'ın kısa saçlarının sırrı

Yeni saç kesimiyle dikkatleri üzerine çeken Kate Middleton'ın bu değişikliği tercih etmesinin nedeninin Kraliçe Elizabeth olduğunu söyleniyor.

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Kraliçe Elizabeth’den çektiği kadar kimseden çekmedi herhalde. 29 Nisan 2011 yılından beri Prens William’la evli olan ve kraliyet ailesine iki çocuk dünyaya getiren Kate, kraliçenin izni olmadan adım atamıyor.

Kate Middleton'ın kısa saçlarının sırrı

Yıllardır uzun saçlarıyla tanığımız Kate, birkaç hafta önce omzunda kestirdiği yeni saç modeliyle karşımıza çıktı. Söylenenlere göre bunu da Kraliçe Elizabeth istemiş. Cambridge Düşesi’nin uzun saçlarıyla dağınık bir görüntü sergilediğini, İngiltere Kraliyet Ailesi’nde böyle bir görüntünün asla hoş karşılanmadığını söylemiş. Yaklaşık dört yıldır bunun mücadelesini veren kraliçe sonunda dediğini yaptırmış ama yine de mutlu değilmiş çünkü onun istediği saç kesimi Prenses Diana tarzındaymış. Desenize Diana’nın saçlarının da nasıl olacağına yıllarca kraliçe karar vermiş. Zaten düğün öncesi Kate’in dişlerini yeniden yaptırdın, kaşlarına yeniden şekil verdirdin, giyim tarzını zaten değiştirdin bırak saçları istediği gibi olsaydı demekten kendimizi alamıyoruz.
kate middleton saç stili

Kraliçe Elizabeth yüzünden saçlarını kestirdiği haberi ortaya çıkınca düşesin kuaförü Richard Ward, söylentileri yalanlamak istercesine Kate Middleton’ın bir yandan ailesiyle ilgilenip bir yandan da yoğun programıyla ilgilenmek zorunda olduğundan saçlarını kestirmeye karar verdiğini, kısa bir süre sonra da tüm kadınların onu taklit edeceğini söyledi. Umuyoruz ki Kraliçe Elizabeth daha fazla baskı yapmaz da Kate’in saçları bir avuç kalmaz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER