@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.06.2015

Kérastase Canlandırıcı Havyar Bakımı ile muhteşem saçlar

Gelin adayları için harika bir önerimiz var: Kérastase Chronologiste Canlandırıcı Havyar Bakımı ile düğüne günler kala parlak, yumuşak ve ışıltılı saçlara sahip olabilirsiniz. Bu özel Kérastase servisinin mucizevi sonuçlarını hemen fark edeceksiniz.

Harika bir düğün ve kusursuz bir gelin olmak tüm kadınların hayali. Yeni bir ev, düğün hazırlıkları derken aylar öncesinden hem keyifli hem de stresli zamanlar yaşanmaya başlıyor. Zamana karşı yarışılan bu süreçte düzensiz beslenme, bakımına yeterince vakit ayıramama, stres gibi faktörler gelin adaylarının saçlarında da kendini hissettiriyor. Saçlarda matlık, sertleşme ve saç derisinde gerginlik hissi ise en sık karşılaşılan durumlardan birkaçı...

Kérastase Canlandırıcı Havyar Bakımı ile muhteşem saçlar

Pudra.com olarak bu yoğun dönemlerinde biraz rahatlamaları ve kendilerini şımartmaları için gelin adaylarına mükemmel bir önerimiz var. Kérastase’ın yepyeni Chronologiste ürünleri ile uygulanan “Canlandırıcı Havyar Bakımı” ile tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi unutacak, keyifli bir yolculuğa çıkacaksınız. Şimdi tüm işleri bırakıp kendinizi şımartma zamanı. Size en yakın Kérastase Danışman Kuaförü’nü arayıp, bu özel bakım için randevunuzu alın ve saçlarınızı uzman ellere teslim edin. Çünkü bunu çoktan hak ettiniz.

kerastase chronologiste canlandirici havyar bakimi sac guzellik kuafor maske

“Peki, kendimi özel hissetmemi sağlayacak Chronologiste Canlandırıcı Havyar Bakımı’nın farkı ne?” dediğinizi duyar gibiyiz. Hemen söyleyelim: Bu bakım ile hem saç hem de saç derisinde komple bir yenilenme vaat ediliyor. Bakım sonrası parlak, yumuşak, esnek ve ışıltılı saçlara sahip olabiliyorsunuz. Üstelik ürünlerin narin çiçeklerden aldığı kokusu da sizi eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Gözlerinizi kapatıp, tüm stresinizi kuaför koltuğunda bırakmanızı sağlayacak bu bakımı düğün öncesinde mutlaka kendinize hediye etmelisiniz. Üstelik bu büyülü rüyayı kendi banyonuzda da devam ettirebilirsiniz. Chronologiste’in ev bakım ürünleriyle saçlarınızda yenilenme sürecini hızlandırabilirsiniz.

Chronologiste’i bu kadar özel ve değerli kılan sırrı da hemen sizinle paylaşalım: Kérastase, Pasifik Okyanusu’nun 3000 metre altındaki sırrı açığa çıkarmış. Pasifik Okyanusu’nun derinliklerinde yaşayan mikroorganizmaların, sentezledikleri polisakkaritler sayesinde yaşamın neredeyse durduğu bu zorlu koşullarda bile canlılıklarını sürdürdüğü görülmüş. Kérastase laboratuvarlarında bu moleküllerin saç üzerinde canlandırma etkisi keşfedilip Abyssine adıyla molekül yeniden üretilmiş. Bu molekül, görkemli saçlar için pürüzsüz bir dokunuş, derinlemesine bir arınma ve beslenme sunuyor.

Size en yakın salonu, kerastase.com.tr’den öğrenebilirsiniz.

Kérastase danışman kuaförüne gitmişken, düğün saçınız için Tuba Ünsal’ın Kérastase için hazırladığı özel saç aksesuarları ile oluşturulan gelin koleksiyonundan ilham alabilir hatta küçük bir prova bile yapabilirsiniz. Tuba Ünsal'dan Kérastase özel saç aksesuarları koleksiyonunu görmek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER