@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.04.2014

Uğur Alevyılmaz 2014 İlkbahar Yaz Saç Modelleri

Saç tasarımcısı Uğur Alevyılmaz'ın 'Bohem Prenses' ismini verdiği 2014 İlkbahar Yaz Saç Koleksiyonu'nda örgüler, romantik dalgalar ve farklı renk uygulamaları öne çıkıyor.

Uğur Alevyılmaz Pudra.com'un çok sevdiği bir saç tasarımcısı. O'nu diğer kuaförlerden ayıran özellikleri vardır. Dürüsttür. "Bu saç size yakışmaz, sizin için en uygun modeller şunlar olabilir" diye açıkça söyler. Öyle hemen 'saçınızı keselim ya da şöyle boyayalım' demez. Saçın olabildiğince doğal kalmasından yanadır. Onlarca ürünü aynı anda tavsiye etmez. "Sizin için bu yeterli, sadece bunu kullanın" der, sizi frenler. Psikolojimize göre değişen farklılık arayışlarımızı sakince karşılar, "hemen bu değişikliği yapmayalım, biraz bunu deneyin, memnun kalmazsanız sizin istediğinizi de yaparız" diyerek çılgınca hareketlere girişmemizi engeller, zamana yayıp düşünmemizi sağlar. İşinin ehlidir. İşini sever. İşte Pudra editörleri olarak biz bu yüzden severiz Uğur Alevyılmaz'ı.

Uğur bey bu yıl sektörde 29. yılını kutluyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilkbahar yaz koleksiyonu için özel bir çekim yaptı. "Bohem Prenses" ismini verdiği 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nda örgüler, romantik dalgalar ve farklı renk uygulamaları öne çıkıyor. Murat Sargın tarafından görüntülenen koleksiyonda Başak Boztepe modellik yapmış.

Uğur Alevyılmaz "Her kadının içinde prenses olma isteği var. Bu yaz tüm kadınların kendilerini prenses gibi hissedecekleri bir koleksiyon hazırladım. Doğa tutkunu, lüksten uzak, renklere aşık, duyarlılığı yüksek bohem bir prenses hayal ettim" diye anlatıyor koleksiyonu.

Koleksiyonda dağınık ve doğal görünümlü saçlar, yüzün hatlarını ön plana çıkaran kesimler öne çıkıyor. Uğur Alevyılmaz bu yaz bohem rüzgarların eseceğini söylüyor: “Çeşit çeşit örgüler, hippi tarzı bandanalarla desteklenmiş bonuslar, natürel dalgalar, sade ve romantik topuzlar, katlı kesimler en sık uygulayacağımız modeller. Renklerde ise zıt renklerin karışımını ya da üç farklı rengin iç içe geçtiği tasarımları göreceğiz. Saç diplerinde kumralın her tonunu görmek mümkün. Saçların uçları ise mutlaka iki renkli… Örneğin dipten kumral başlayan bir saçı uçlara doğru altın tonları ile açarken en uçta çok açık sarı hatta platin tonları kullanabileceğiz”.

Biliyorsunuz bu yıl saç aksesuarları çok moda. Uğur Alevyılmaz aksesuar modası ile ilgili "Bu yaz saçlarda bol aksesuar kullanılıyor. Küçük bir dokunuşla saçın tüm havasını değiştiren aksesuarlar açık ya da toplu saçlarda kullanılabilir. Bazen bir bandana gibi alında, bazen gergin toplanan saçın yanında, bazen de topuzun ucunda bir aksesuarla karşılaşacağız" diyor.



Şimdi gelin Uğur Alevyılmaz 2014 İlkbahar Yaz 'Bohem Prenses' Saç Koleksiyonu'na yakından bakalım. Kendimizi nasıl bir prenses gibi hissedeceğimizi görelim.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2