@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.10.2017

Yıpranmış saçlara özel acil bakım kiti

Pudra.com olarak, işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için Dove'un acil yardım kiti Regenerate Nourishment saç bakım serisini inceledik. Mutlaka göz atın.

İZLE: SAÇ YIPRANMASINI ÖNLEME👇 

Cildiniz ve saçlarınız günlük yaşamda dış etkilere çok fazla maruz kalıyor. Bu da onlara özel bir bakım yapmanız gerektiği anlamına geliyor. Sadece dış etkiler değil; boya, röfle, fön gibi işlemler saçların daha da yıpranmasına yol açıyor. Ancak hem farklı renkler, modeller denemekten vazgeçemiyoruz hem de zamanımız az, işimiz çok! Peki ne yapabiliriz? Bunun cevabını Dove’un acil bakım kitinden alıyoruz!
 
Dove'dan yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için acil bakım kiti!
 
Dove, gelişmiş saç bakım serisi ile bize hem muhteşem kokan hem de canlı, pırıl pırıl saçlar vadediyor. Bunu da Dove Advanced Hair Series’te yer alan Dove Regenaret Nourishment acil bakım kiti ile başarıyor.

Pudra.com ekibi olarak deneyip çok memnun kaldığımız seride şampuan, saç kremi, saç maskesi bulunuyor. Hah, bir de kesinlikle elinizden düşürmeyeceğiniz bir saç kurtarıcı: Dove Regenerate Nourishment Serum in-Oil! (Biz buna bayıldık!)
 
Dove Regenerate Nourishment gelişmiş saç bakım serisi, etkisini kırmızı yosun ve keratinden alıyor. Red Algae (kırmızı yosun) ve Keratin Nurti Complex ile yaratılan bu seri saçları besliyor, yıpranmadan öncedeki yumuşak ve güçlü haline geri dönmesine yardımcı oluyor. Üstelik sadece şampuanlama ve kremleme sonrasında bile saçlarınızı derinlemesine besliyor, içten onarıyor. Ancak siz daha etkili sonuçlar istiyorsanız, serinin saç bakım maskesi ve başta yazdığımız serum in-oil’i kullanmayı ihmal etmeyin. Dove Regenerate Nourishment saç serumu hem banyodan hemen sonra, hem de gün içinde saçlarınızı canlandırmak için kullanabiliyorsunuz. Gelelim, seriyi nasıl kullanmanız gerektiğine…
 
Dove Regenerate Nourishment saç bakım serisi nasıl kullanılır?
 
  • Banyoya girdikten sonra avucunuza bir ceviz büyüklüğü kadar Dove Regenerate Nourishment şampuanı alın. Saçınıza direkt sürmek yerine ayrı bir kapta hafif sulandırıp köpürttükten sonra saçınıza uygularsanız daha iyi sonuç alırsınız. Saçınızda eşit miktarda yaydıktan ve köpürttükten sonra durulayın.
 
  • Saçlarınız tamamen temizlendikten sonra, şampuandan tamamen arındırın. Bu sefer Dove Regenerate Nourishment saç kremini ceviz büyüklüğü kadar alın ve saçınızın ortalarından uçlara doğru masaj yaparak uygulayın. Eğer çok uzun saçlarınız varsa, saç kremi miktarını 2 ceviz büyüklüğüne kadar çıkarabilirsiniz. Kremi saçınıza güzelce yedirin. Hemen yıkamayıp, 2-3 dakika bekletin. Böylece çok daha iyi sonuç alırsınız. Ardından durulayın.
 
  • Şimdi gelelim saç maskesine. Keratin Nutri Complex’ten gelen oranım gücü ile yıpranmış saçlar için birebir olan saç maskesini saçlarınıza haftada bir uygulayabilirsiniz. Saçınızı şampuanladıktan ve kremledikten sonra, banyodan çıkmadan önce ceviz büyüklüğünde ürünü saça masaj yaparak yedirin. Saçınızda 3-5 dakika bekletin. Ardından durulayın.
 
  • Sıra, bayılarak kullandığımız, saçlardaki elektriklenmeyi alan ve parlaklığını kazanmasına da yardımcı olan seruma geldi: Dove Regenerate Nourishment saç serumu! Banyodan çıktıktan sonra saçlarınızı havlu ile kurulayın. Halen nemliyken elinize 3-4 damla serumdan dökün ve avucunuzda dağıtıp saç ortalarından uçlara doğru masaj yaparak yedirin. Böylece saçlarınızı şekillendirici ile kurutmadan önce elektriklenmeyi önleyeceksiniz hem de saçınızın kendi halinde bırakıp kurumasına izin verirseniz, saçınızdaki doğal dalgayı koruyacaksınız.
 
Dove regenerate serum in oilDove Regenerate Nourishment serisindeki bu serumun bir diğer özelliği ise kuru saça da uygulanabilmesi. Saçlarınız gün içinde elektrikleniyor veya parlaklığını kaybediyorsa, serumdan 1 damla alıp saçınızın ortalarından uçlarına doğru uygulayarak canlandırmanız mümkün. Üstelik çok kullanışlı boyu ile küçücük bir çantaya da sığabiliyor.

Bonus: Dove Regenerate Nourishment serisi aynı zamanda muhteşem bir kokuya sahip. Saçlarınızı kuruttuktan sonra, gün içinde saçlarınızı savruldukça o güzel kokusunu da duyuyorsunuz. Bu anlamda insana verdiği ferahlık hissi de şahane!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2