05.03.2020

Doğal içerikli deodorant ve roll-onlar

Etkin ve güçlü bir deodorant arıyorsanız, aynı zamanda doğal içerikli olmasını önemsiyorsanız sizler için farklı deodorant ve roll-onları inceledik.

Kişisel bakımımızın en önemli konularından biri ter kokusunu önlerken sağlıklı terlemeye izin veren, içeriği doğal iyi bir deodorant bulmak. Biz de Pudra.com olarak sizler için farklı markaların ürünlerini inceledik ve hem doğal içerikli hem de uzun süreli ter kokusunu önlemeye yardımcı deodorant ve roll-onları inceledik. 

INCIA’dan ter kokusuna karşı %100 doğal Roll On
Incia'dan ter kokusuna karşı alüminyumsuz roll on
Öne çıkan özellikleri: Alkolsüz, parabensiz, alüminyumsuz ve klorohidratsız.

INCIA Doğal Roll On, formülünde doğallık konusunda dünya çapında bir otorite olan ECOCERT Kontrol ve Sertifikasyon Kuruluşu tarafından onaylanan Potasyum Alum tuzuna yer veriyor. Alüminyumun diğer sentetik bileşiklerinin aksine, doğada bulunan en saf tuz hali olan ve kristal bir mineral olarak doğada kendiliğinden oluşan Potasyum Alum, antibakteriyel özelliği sayesinde ter kokusunu önlemesiyle biliniyor.

Cilt floranız ile uyumlu INCIA Doğal Roll On çeşitleri içeriğinde yer alan Potasyum Alum sayesinde koltuk altındaki gözenekleri kapatmadan sadece bakterilerin neden olduğu ter kokusuna karşı geliyor. Sıvı formu ile kolay bir kullanım sağlayan ürün 4 farklı çeşidi ile beğenilere sunuluyor.

INCIA’nın Hassas Ciltler için Roll-On, Beyazlatıcı Roll On, Erkekler için Doğal Roll On ve Kadınlar için Doğal Roll On çeşitleri koltuk altınıza hassas bakım sağlamak için skualen ve bitkisel gliserin ile destekleniyor.

INCIA %100 Kadın Doğal Roll On: 39 TL
INCIA %100 Erkek Doğal Roll On: 39 TL​

 
SIVENO DOĞAL ROLL ON (VEGAN)
Siveno doğal roll on
Öne çıkan özellikleri: Vegan, Alkolsüz, Parabensiz, Alüminyumsuz.

Sürdürülebilir bir dünya herkesin hakkı düşüncesiyle yola çıkan Siveno Doğal Roll-On, doğal bir süreç olan terlemeye engel olmadan ter kokusunu önlemeyi amaçlıyor. Kendi e-satış sitesi dışında, Watsons, Trendyol, Hepsiburada gibi mağazalarında satışa sunulan Siveno Doğal Roll-on'un kadınlar için, erkekler için, spotif kadınlar için ve ergenlik döneminde olan gençler için 50 ml'lik 5 çeşidi mevcut.

Güçlü yanları:
  • Çevre dostu Siveno ürünlerinde, sentetik koku ve boya, petrokimyasal, paraben, SLS ve sentetik köpürtücüler kullanılmıyor.
  • Ürünlerini doğada çözünebilen ve insan sağlığına zarar vermeyen gıda tipi ambalajlarda saklıyor.
  • Ürünleri hayvanlar üzerinde test etmiyor, ürün geliştirme aşamasında kontrollerini hücre kültürü laboratuvarlarında gerçekleştiriyor.
  • Ürünlerinde kullandığı hammadeleri BioArge laboratuvarlarında test ediyor, %100 doğal formüller geliştiriyor.

Siveno Doğal Roll-on satış fiyatı: 31.90TL (Kendi web sitesinde %35 indirim ile 20.73TL) Aynı zamanda ikili takımlada özel kampanyalar mevcut. 

Her an ferah olmak isteyenlere Rexona'dan doğal içerikli iki yeni deodorant

Antioksidan etkili deodorant
Öne çıkan özellikleri: Terlemeye karşı 48 saate kadar koruma.

Hareketin olduğu bütün anlarda ve hayatın getirdiği tüm heyecanlarda ferah olmak, Rexona Stay Fresh serisi ile mümkün. Rexona Stay Fresh serisinin raflarda yerini alan bambu & aloe vera ve mavi gelincik & elma doğal özleriyle harmanlanan iki yeni muhteşem kokusu, hem terlemeye karşı 48 saat koruma sağlıyor hem de kokuların her an taze kalmasıyla sizi asla yarı yolda bırakmıyor. 

Kimisi hayatından hareketi eksik etmez. Spor, dans gibi aktivitelerin yanı sıra trafik, toplantılar, iş görüşmeleri, sınav zamanı ve ilk buluşma gibi anlarda heyecan peşimizi bırakmaz. İşte tüm bu anlarda, Rexona Stay Fresh serisinin terlemeye karşı 48 saat koruma özelliği sunan, bambu & aloe vera ve mavi gelincik & elma doğal özlerinden oluşan iki yeni muhteşem kokusunu deneyebilirsiniz.

Rexona Stay Fresh Deodorant 150ML: 17,90TL (Tavsiye edilen raf fiyatı)
Rexona Stay Fresh Roll-on 50ML: 17,90TL (Tavsiye edilen raf fiyatı) 


YVES ROCHER ROLL ON DÜNYA BAHÇELERİ SERİSİ

Yves Rocher
Öne çıkan özellikleri: Alkolsüz, parabensiz.

2020 yılı itibariyle alüminyum tuzlarını ter önleyici ürünlerinden tamamen çıkarmayı hedefleyen Yves-Rocher'nin alkolsüz ve parabensiz olarak sunulan Dünya Bahçeleri roll-on serisi, ter kokusuna karşı 24 saat etkili.

Liste fiyatı: 24.90TL (Yves Rocher mağazalarında ve web sitesinde %30 indirimle 17.43TL)

YVES ROCHER ALÜMİNYUMSUZ ROLL ON

Alkolsüz parabensiz alüminyumsuz roll on

Öne çıkan özellikleri: Alkolsüz, parabensiz ve alüminyumsuz!

Yves Rocher'in alkolsüz ve parabensiz olarak üretilen Dünya Bahçeleri roll-on serisinde aynı zamanda hayatından alüminyumu tamamen çıkarmak isteyen kadınlar için 2 tane alüminyum tuzu içermeyen Çin Yeşil Çayı ve Roll-on Deodorant İspanya Narı kokulu roll-on da mevcut. 

Liste fiyatı: 24.90TL (Yves Rocher mağazalarında ve web sitesinde %30 indirimle 17.43TL)

İlgili haberlerimiz:

Koltuk altı bakımı için en doğal ürünler
Epilasyon, hatalı ürün kullanımı gibi nedenlerle koltuk altı kararması gibi sorunlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu nedenle doğru ürün seçimi çok önemli.

​Koltuk altı kararmasına karşı çözümler
Koltuk altında veya genital bölge çevresinde cilt renginde koyulaşma ve kararma olmaması için cilt bakımında dikkat edilecekler ve doğru ürün kullanımı...

​Koltuk altı bakımı nasıl yapılır?
Epilasyondan, epilasyon sonrası kızarıklığa; ter kokusundan, cilt rengi koyulaşmasına kadar koltuk altı bakımı ile ilgili bilmeniz gereken her şey bu yazıda...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2