07.08.2018

İddialı ve çarpıcı makyajın kilit ürünü: Kırmızı ruj

İddialı makyajın vazgeçilmezi kırmızı ruj seçiminde zorlanıyor musunuz? O halde size uygun ruju bulmak için galerimize mutlaka göz atın!

Her tenden kadın için iddialı ve çarpıcı makyajın en kilit parçası olan kırmızı ruj için farklı marka ve pigment seçenekleriyle kendi kırmızı rujunuzu bulun!

Dört dörtlük görünümlü, dikkat çekici dudakların kilit ürünü olan, farklı ten renklerine bambaşka dokunuşlar katan kırmızı rujlar onlarca marka seçeneği ile kadınların baş tacı.

Ten renginize uygun ruju bulmak için tıklayın: Ten rengine uygun ruj seçme rehberi
Sarışın, kumral ya da kızıl… Saç renginiz ve teniniz size uyan ruj tonunu da belirler. İşte günün her saatine uyum sağlayan, teninize uygun ruj renkleri.

Kırmızı ruj kullanırken dikkat etmeniz gerekenler...
 
Sizin kırmızı ruj renginiz hangisi

Ağır göz makyajıyla birlikte kullanılmaması önerilen kırmızı rujlar, doğal tonlardaki farlarla tamamlandığında çarpıcı görünümlerini koruyor.

Şeftali tonlardaki allıklarla kullanıldıklarında dikkati kendine çeken kilit parça kırmızı rujlar, baz ve dudak kalemi ile uygulandığında pürüzsüz ve seksi dudakların yolunu açıyor.

İşte Pudra.com okuyucuları için, n11.com'dan seçtiğimiz ikonik markaların en iddialı kırmızı rujları ve fiyatları... Galerimize mutlaka göz atın!

İlgili haberlerimiz:

Doğru ruju nasıl bulursunuz?
Cilt rengi, dudak şekli ve yaş, doğru ruj rengini seçerken belirleyici faktörlerdir. Doğru ruju bu önerilerimizi dikkate alarak bulabilirsiniz...

​Kırmızı ruj nasıl sürülür?
Kırmızı ruj kadınlarından biriyseniz, bu yazı tam size göre! Kırmızı ruj sürmenin püf noktalarını anlatıyoruz...

​Dişleri daha beyaz gösteren rujlar
Kim istemez ki inci gibi görünen dişlere sahip olmak? Eğer inci gibi dişlere sahip değilsek de, dişlerimizi olduğundan daha beyaz gösterebiliriz. Nasıl mı? Doğru ruj rengiyle!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2