11.03.2020

Yeni vücut peelingi: Badem Müsli Peeling

Peeling, daha taze ve canlı bir cildin vazgeçilmez cilt bakım ritüellerinden. L’Occitane bu ihtiyaca cevap veren yepyeni bir vücut peeling'i çıkardı.

L’Occitane’ın yeni Badem Müsli Peelingi ile cilde lezzet etkisi geliyor. Tamamen doğal bileşenlerle formüle edilen ovucu peeling ile cildinizi mükemmel şekilde yeniden yapılandırabilirsiniz. Badem Müsli Peelingi küçük cilt kusurlarına hızla veda etmenizi ve ipeksi, canlı, esnek bir cilt dokusu kazanmanıza yardımcı olacak.

Ne işe yarar?

Sadece aydınlık bir cilt için değil, batık tüyleri yok etmek, donuk ölü hücrelerden kurtulmak için badem müsli peeling'i kullanabilirsiniz.

Nasıl kullanılır?
Musli peeling
Almond Shower Oil (Bademli Duş Yağı) ile karıştırarak da kullanabileceğiniz bademli müsli peeling, Provence’in kendine has badem yağı ile kaplandığından ve gerçek badem pulları içerdiğinden, ilk kullandığınız andan itibaren cildinizde hissedilir bir değişim yaratacak.
 
Sadece cildinizi değil, gezegenimizi de seven ürünler...

L’Occitane tarafından doğaya sorumlu bir şekilde üretilen ve sadece cildimize değil, gezegenimize de nazik davranan bademli müsli peeling, yine yoğun badem içeren şampuanı, saç kremi, sehayat boyları ile birlikte sunuluyor. Bu komple cilt bakım setini L’Occitane Mağazaları’nda karıştırma kasesi ve ahşap kaşığı ile birlikte bulabilirsiniz.
 
Saçlardaki badem iksiri

Duş almayı keyifli hale getiren ve ultra doğal formüllerle sunulan Bademli Müsli Peeling, duş altında mükemmel şekilde parçalanıyor ve ciltle bütünleşiyor. Aynı seride yer alan bademli şampuan ise taze bademin ağız sulandıran kokuları eşliğinde saçlarınıza sirayet ediyor. Ağırlıksız, hassas formüllü şampuan ve saç kremleri, saç derisini nazikçe temizliyor ve saçlara kısa zamanda parlaklık, esneklik ve sağlık kazandırıyor.
 
Fiyatlar
 
Almond Crunchy Muesli Scrub
 
  • Almond Crunchy Muesli Scrub - Bademli Müsli Peeling 150 gr 133 TL
  • Almond Shampoo - Bademli Şampuan 240 ml 115 TL
  • Almond Conditioner - Badem Saç Kremi 240 ml 115 TL
  • Almond Shower Oil - Badem Duş Yağı 250 ml 133 TL
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2