26.10.2020

L'Occitane yeni rujlarıyla makyaj dünyasına adım attı

L'Occitane makyaj dünyasına girdi! L'Occitane, yeni ruj koleksiyonu ile marka ile özdeş güvenli doğallığı ve meyvelerin besleyici gücünü dudaklara taşıyor.

L’Occitane, nefis renklerle dolu, doğal ve besleyici yeni dudak koleksiyonu ile karşınızda! Mandalina, pomelo, ahududu, nar, havuç gibi besleyici içeriklere sahip olan ve E vitamini garnitürü ile dudaklarınızı yeniden yapılandırmaya hazırlanan yeni ruj koleksiyonu ile L’Occitane artık makyaj dünyasında da adından söz ettirecek.

Taze pembe ve pembe-altın rengi rujlarKendimizi iyi hissetmek için taze pembe Sunday Pinknick'i veya pembe-altın Sunset Walk ruju deneyebilirsiniz.

Purple Patch ise tek kelimeyle harika derinlikte bir ahududu şöleni gibi. Hemen söyleyelim hepsinin tatları tek kelimeyle nefis.

Bu yıl yeni olan bir diğer ürün ise lezzetli dudak yağları. Parlak, dolgun dudaklar için taze kokulu L’Occitane nemlendiricileri, adeta dudakların renkli perdeleri rolünde.
 
Pink Mecanic & Spicy Nude

Şahane, orta tonlu bir gül goncası parıltısı veren Pink Mechanic ya da soluk, şeftali tonlu Spicy Nude arasında kararsız kalacaksınız.

Rouge Craquant ile dikkatleri üzerine çeken bir kırmızılık, Ravie en Rouge ile ateşli, ve dramatik koyu bir kırmızı ya da canlandırıcı kırmızılıkla gelen Pomel-Hot...
 
L'Occitane Intence lipstick serisi

Cilt tonunuz ne olursa olsun, size uygun bir renk tonu bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

L'Occitane'nin yeni ruj serisinin öne çıkan özellikleri:
  • Silikon içermiyorlar.
  • Uzun süreli kullanım sağlıyorlar (8 saate kadar)
  • Dudaklarınızı gün boyu rahat ve nemli kalmasını sağlıyorlar.
  • Formülleri vejetaryen dostu!
  • Meyveli içerikleri ile dudakları besliyorlar ve E vitamini içeriyorlar.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Saç kurtarıcı maskeler
Silikon, SLS ve paraben içermeyen; karıştırılıp, eşleştirilebilen saç maskeleri L'Occitane'ın bizlere en yenilikçi hediyesi.

Rujları nasıl kullanmalısınız?

Ruj sürerken hazırlık, nemlendirme, renklendirme aşamalarını başlangıç, ana yemek, tatlı olarak düşünebilirsiniz. Bu nedenle dudak bakımı, nemlendirme ve renklendirme aşamalarını takip etmeniz öneriliyor ancak meyveli ruj ile doğrudan tatlıya da geçebilirsiniz ama her şeyi ile doğru bir dudak renklendirme uygulaması istiyorsanız şunu unutmayın:
 
  • Dudak balm’larını uygulamadan önce, dudaklarınızı pürüzsüz hale getirmek için dudak peelingi (Lip Scrub) deneyin. Ölü cilt hücrelerinizi haftada en az iki kez temizleyin.
  • Parlak, dolgun dudaklar için L’Occitane dudak yağları ile dudaklarınızı nemlendirin.
  • Dilerseniz doğal olarak pembe dolgun dudaklar için 2'si 1 arada doğal renk ortaya çıkarıcı ve anında hacim artırıcı Fruity Lip Perfector ile dudaklarınızı ruja tamamen hazırlayın. Ferahlatıcı ve yatıştırıcı Nane Esansiyel Yağı ile vitaminli taze kokusu sayesinde dudaklarınızın doğal pembe parıltısını ortaya çıkaracaksınız.
  • Ardından rujunuzu uygulayın.

Deneyenlerin yorumları: Hafif dudaklar, kremsi doku

L’Occitane, ürünlerini piyasaya sunmada önce tüm ürünlerini kapsamlı bir şekilde test ettiriyor. Gönüllülerden yeni yoğun meyveli rujlarını denemelerini istediklerinde genel memnuniyet oranı neredeyse yüzde 100 oranında. L’Occitane'ın yeni ruj serisini test edenler, rujların dokusunun dudaklarını daha hafif hissettirdiğini ve vazgeçilmeyecek oranda kremsi olduğunu söylüyorlar.

Fiyat listesi
  • Fruity Lipstick 190
  • Intense Fruity Lipstick 190 TL
  • Ravie en Rouge 190 TL
  • Jolie Brunette 190 TL
  • Pomelo Hot 190 TL
  • Rouge Craquant 190 TL

lipstick fruity rosy provence sunset Yarı mat, uzun ömürlü yoğun meyveli rujların tüm cilt renklerine uyan yumuşak, doğal tonlarına yakında tüm L’Occitane Mağazalarından ve loccitane.com.tr’den ulaşabileceksiniz. Ürünlerin tüm renklerini görmek için fotoğraf galerimize göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2