12.08.2023

La Mer'den yeni lifting firming serum

La Mer'in yeni cilt bakım ürünü Lifting Firming Serum, cilt hafızasından aldığı ilhamı; doğa, bilişsel sağlık ve bilimin gücüyle bir araya getiriyor.

Yeni Lifting Firming Serum, La Mer’in cilt hafızasından aldığı ilhamı, doğa, bilişsel sağlık ve bilimin gücüyle bir araya getirerek inovasyonel bir cilt bakımı için tasarlandı. Cilt hafızasını yeniden canlandırarak genç, dolgun ve parlak bir görünüme kavuşturmak üzere tasarlanan Lifting Firming Serum, cilt elastikiyetinin mekanik hafızasını uyandırır ve altı mikro bölgeye odaklanarak sıkılık, yoğunluk, hacim ve gençlik dengesini yenilemeye yardımcı oluyor.

La Mer'den yeni lifting firming serum

Denizin iyileştirici gücü ve okyanusun olağanüstü hafızasından ilham alan uzmanlar, La Mer'in Max Huber Araştırma Laboratuvarları’nda, cildin temel enerjisini kullanarak canlandırma ve yenilenmesini destekleme yeteneğini keşfetmek üzere bir yolculuğa çıktı. Yenileyici iksir, YENİ Lifting Firming Serum içindeki sıkılaştırıcı etkin maddelerle sinerji halinde çalışarak gençleşmiş bir cilt görünümü sunar ve canlanmayı yeniden tanımlar.

YENİ YAPILANDIRICI FERMENTE FORMÜL

Makro düzeyde cildi sıkılaştırmak için etkili bir fermantasyon sürecine maruz kalan serum, maksimum seviyede dolgunluk ve yoğunlukla birlikte cilt yüzeyinin derinlemesine nemlendirilmesi için alglar ve düşük molekül ağırlıklı hyaluronik asit ile formüle edilmiş. Ayrıca, bu etkili fermantasyon süreci, kolajen üretimini desteklerken, cilde dolgunluk sağlayan nemlendirme özelliği ile de çizgi görünümünü dengelemeye yardımcı oluyor.

YENİ SİSTEM

Fluid Framework Teknolojisi ile tasarlanan serum, içeriğindeki kırmızı yosunla etkili bir şekilde cilt görünümünü canlandırıyor ve sıkılığını yenileyerek dolgunluk veriyor. Teknoloji, optimize edilmiş cilt görünümü sunarken dokusu ile işlevini sorunsuz bir şekilde birleştiriyor.

DAHA SIKI VE LIFTING ETKİLİ BİR GÖRÜNÜM

La Mer, ürün geliştirme süreçleri boyunca dermatologlar ve plastik cerrahlar ile birlikte çalışarak yüz yapısını inceledi ve “V” olarak adlandırılan gençlik üçgeni kavramını ortaya çıkardı.

Lifting Firming Serum, yaşlandıkça tersine dönen bu üçgen şekli hedef alarak ciltteki değişimin ortaya çıktığı belirgin elmacık kemikleri, gergin yanaklar ve iyi tanımlanmış bir çene hattı gibi temel genç yüz özelliklerine odaklanıyor. Alın, kaş, yanaklar, nazolabial kıvrımlar, çene hattı ve boyun dahil olmak üzere altı temel yapı bölgesine gözle görülür şekilde etki ediyor ve sıkılaşmış bir görünüm elde etmesine yardımcı oluyor.

Cilt canlılığı ve elastikiyeti yedi gün içinde yenilenmeye başlıyor; cildi etkili bir şekilde aydınlatarak en iyi haline geri dönüştürürken adeta “zamanda geriye döndüren” bir etki sağlıyor. 

Lüks ve taze bir bakım deneyimi sunan Lifting Firming Serum'un ipeksi dokusu hızla emiliyor ve cilde derinlemesine nüfuz ediyor. Yüksek performanslı etkili formül, eşsiz duyusal bir deneyimle birleşerek cilt görünümünü canlandıp dönüştürüyor. Bireylerin cildinin en yüksek potansiyeline ulaşmasını sağlama amacıyla yola çıkan bu yenilikçi formül, yenilenmiş ve dengeli bir cilt görünümü geri kazandırarak içeriden gelen güzellikle ışıldayan bir etki sağlıyor.

La Mer'den yeni lifting firming serum fiyatları
  • LIFTING FIRMING SERUM 15 ML //  ₺4.350
  • THE LIFTING FIRMING SERUM 30ML/1FLOZ // ₺8.490
  • THE LIFTING FIRMING SERUM 75ML/2.5FLOZ // ₺16.250

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Saf kolajen içeren ilk kozmetik markası: INO Cosmetic
Ino Cosmetic, geçtiğimiz günlerde markanın yüzü Hande Doğandemir'in ev sahipliğindeki lansmanında bizi sıradanın ötesinde bir deneyim ile tanıştırdı.

Evde profesyonel cilt bakımı için ürün önerisi: Proud!
Yeni nesil maskesi ve güçlü aktif içeriklere sahip olan serumlarıyla tanıştıktan sonra, cilt bakim rutininizde Proud ürünlerinden vazgeçemeyeceksiniz.

Selülitler için efsaneleşecek yeni enginarlı seri
Yaz geliyor. Bu da demek oluyor ki selülitler için kaygılanmaya başlama zamanı da geldi. O halde 28 günde etkisini gösteren bu yeni seriye göz atın!

Fransız kadınlarının saçlarının sırrı Forcapil artık Türkiye'de
Fransız kadınlarının kalın, parlak saçlarının sırrı, Fransa'daki eczanelerin en çok satan saç serisi olan Forcapil artık Türkiye'de!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER