@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.03.2016

En yeni bakım ürünleri (Mart 2016)

Cilt bakımından, saç bakımına güzellik editörlerimiz mart ayında hayatımıza giren en yeni bakım ürünlerinden öne çıkanları sizin için bir araya getirdi.

Cilt bakımından, saç bakımına birçok yeni ürüne merhaba dediğimiz bu ay bakım dolabınızı yenilemeniz için büyük fırsat. Saçlarınızı şekillendirmeye yeni bir boyut getirecek saç düzleştiricisinden, bitkisel yüz temizleme süngerine en yeni bakım ürünlerine yer verdiğimiz listeye mutlaka bakmalısınız.

Güzellik editörlerimizin seçtiği, öne çıkan bakım ürünlerine bakmak için galerimize tıklayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız:

En yeni bakım ürünleri (Şubat 2016)
Güzellik editörlerimiz, cilt bakımından, saç bakımına şubat ayında hayatımıza giren en yeni bakım ürünlerini sizin için bir araya getirdi.

Cilt bakımında yeni trend: Yüz temizleme fırçaları
Cilt bakımında derinlemesine temizlik arayanların favorisi yüz temizleme fırçaları nasıl kullanılmalı, hangi ciltlere uygun tüm detaylar Pudra.com’da.

​Daha yaşlı gösteren saç ürünleri
Sağlıklı ve parlak saçların daha genç gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Peki bazı saç ürünlerinin sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebildiğini söylesek?

En iyi kimyasal peelingler
İçerdiği asitlerle cildi tahriş etmeden arındıran, ölü derileri nazikçe yok ederek pürüzsüz bir cilt yaratan kimyasal peelinglerin en iyilerini seçtik.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2