22.07.2023

Polaar'dan tüm cilt tiplerine özel nemlendirici bakım

Doğal ve vegan ürünleriyle cildinizin ihtiyacı olan nemlendirici bakımı sunan Polaar, yaz aylarına özel nemlendirici bakım serisi çıkardı.

Cilt tipiniz fark etmeksizin, yaz aylarına özel ihtiyaçlarınızı karşılayan bir nemlendiric arıyorsanız, 

Polaar'dan tüm cilt tiplerine özel nemlendirici bakım
Polaar, tüm cilt tiplerine özel nemlendirici bakım serisini sundu.

Polaar IceSource Hydrating Gel
 
Polaar InceSource Gel


Yağlı ciltler için özel olarak formüle edilen Polaar IceSource Hydrating Gel, cildi nemlendiriyor, matlaştırıyor ve iyileştiriyor. Cildi 24 saat boyunca derinlemesine nemlendiren ve ferahlatan jel, gözenekleri sıkılaştırıyor ve kusursuz bir makyaj zemini yaratıyor. İçeriğindeki buzul suyu, hyalüronik asit, Antartika yosunu cildi toparlıyor ve genç bir görünüme kavuşturuyor. 
Fiyat: 1.180 TL
 
Polaar Northern Light Smoothing Fluid
 
Polaar Northern Light Smoothing Fluid

Sibirya zeytini içeren Polaar Northern Light Smoothing Fluid, yağlı ve karma ciltleri pürüzsüzleştiriyor ve ışıltısını geri kazandırıyor. Cilt dokusunu düzeltirken fazla sebumu dengeleyen pürüzsüzleştirici krem, hücreleri yeniliyor ve çevre kirliliğine karşı kalkan oluşturuyor. 
Fiyat: 1.595 TL
 
Polaar IceSource Super Hydrating Mask
 
Polaar IceSource Super Hydrating Mask

Çok kuru, kuru ve normal ciltler için yoğun nem takviyesi sunan Polaar IceSource Super Hydrating Mask, cilde yumuşaklığını ve canlılığını yeniden kazandırıyor. Çok yönlü ürün, yoğun nem etkisi için gece kremi olarak kullanılabiliyor veya maske şeklinde uygulanabiliyor. Nemlendirici maske, cilde anında etki ederek tazelenmiş bir his bırakıyor. 
Fiyat: 1.180 TL

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Cidden işe yarayan 10 güzellik ürünü
Geçmişten bugüne deneyimlediğimiz bazı ürünler "olmazsa olmaz" olduklarını kanıtladılar. İşte cidden işe yarayan 10 güzellik ürünü!

İşte cilde iyi gelen doğal 5 yağ!
Doğal yağlar cildi nemlendirir, antioksidan etkileriyle serbest radikallerin neden olduğu stresi azaltır, cildi korur ve yaşlanma belirtilerini azaltır.

Cilt sağlığını ve güzelliğini bozan 6 hata!
Sağlıklı ve güzel bir cilde açılan kapıların anahtarlarını merak ediyorsanız, bu haber sizin için! İşte ışıltılı bir cilt için basit ama etkili öneriler...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER