02.07.2020

Revlon Wonder Woman'a özel koleksiyon çıkardı

Revlon, Gal Godot'nun başrolünü üstlendiği Wonder Woman'a özel makyaj koleksiyonu çıkardı. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonun renkleri baştan çıkarıcı!

İZLE: KIRMIZI RUH NASIL ERİLİR?👇 

Dünya çapında sevilen gişe rekortmeni Wonder Woman serisinin ikinci filmi Wonder Woman 1984 filmini global sponsorluğunu üstlenen Revlon, filme özel olarak çıkardığı Wonder Woman tasarımlı makyaj koleksiyonunu beğenilere sunuyor. Türkiye’de Ağustos ayında vizyona girmesi beklenen filmin başrolünü, önceki filmde olduğu gibi Revlon’un marka elçisi Gal Gadot üstleniyor.

Revlon, aynı zamanda global marka elçisi Gal Godot'nun da başrolünde yer aldığı Wonder Woman filmine özel makyaj koleksiyonu çıkardı. Revlon’un Wonder Woman özel makyaj koleksiyonunda ColorStay Likit Eyeliner, Super Lustrous ruj çeşitleri, Ultra HD Matte Lip Mousse ve Revlon Ultra HD Vinyl Lip Polish yer alıyor.

Likit eyelinerColorStay Likit Eyeliner ile göz alıcı bakışlar

İnce ya da kalın, siz nasıl isterseniz! ColorStay Likit Eyeliner ile kusursuz çizgilere sahip olmak çok kolay.

Kullanım kolaylığı ile dikkat çeken ürün suya dayanıklı yapısı ile dağılmıyor ve bulaşma yapmadan tüm gün sizinle kalıyor.

Revlon Wonder Woman ColorStay Likit Eyeliner: 62,95 TL





Revlon wonder woman ruj koleksiyonuSuper Lustrous rujlar ile renklerin gücünü keşfedin
Revlon’un ruj kategorisinde bir ikon olan Super Lustrous ruj çeşitleri Nude Matte Amazon ve Red Matte Super Heroine renkleriyle yaz mevsimini daha da renklendirmeye hazırlanıyor.

Zenginleştirilmiş nemlendiriciler ve C & E vitaminleri içeren yapısı ile dudaklara süper kremsi ve pürüzsüz bir his veren Super Lustrous ruj çeşitleri dudaklarınıza rengi eşit olarak dağıtıyor ve gün boyu kalıcılığını koruyor.

Revlon Wonder Woman Nude Matte Amazon Ruj: 54,95 TL
Revlon Wonder Woman Red Matte Super Heroine Ruj: 54,95 TL



Revlon ultra matte ruj serisi wonder womanUltra HD Matte Lip Mousse mango yağı ve vanilya kokusu ile sizi baştan çıkaracak

Mat kremsi yapısı ve yoğun renkleri ile göz dolduran Revlon Ultra HD Matte Lip Mousse çeşitleri, kalıcılığı ile uzun yaz günlerinde hayat kurtarıyor. Yoğun pigmentli yapısı, canlı renkleri ve kremsi formülü ile bulaşma korkusunu ortadan kaldırıyor.

İçeriğindeki matlaştırıcı pudra sayesinde dudakları kurutmadan yumuşak bir matlık sunan ürün, peluş ve hassas uçlu aplikatörü ile kolay bir kullanım sunuyor. Revlon Ultra HD Matte Lip Mousse, Wonder Woman koleksiyonuna özel Death Valley ve Scorpion Red çeşitleri ile beğenilere sunuluyor.

Revlon Wonder Woman Ultra HD Matte Lip Mousse Death Valley: 64,95 TL
Revlon Wonder Woman Ultra HD Matte Lip Mousse Scorpion Red: 64,95 TL


Ultra HD Wonder Woman ruj serisiUltra HD Vinyl Lip Polish ile ışıl ışıl, parlak dudaklar

Yüksek pigmentli ve parlak bitişli likit ruj dudak çizgilerine dolmayan ve topaklanmayan formülü ile sizi büyüleyecek. Cherry on Top ve Birthday Suit renklerine sahip seri içerdiği E vitamini, shea yağı ve aloe vera yaprağı ekstresi ile aynı zamanda dudaklarınızın bakımını sağlayacak. Vazgeçilmeziniz olacak Ultra HD Vinyl Lip Polish sadece tek bir kat uygulama ile yoğun renk görünürlüğü sunuyor.

Revlon Wonder Woman Ultra HD Vinyl Lip Polish Cherry on Top: 64,95 TL
Revlon Wonder Woman Ultra HD Vinyl Lip Polish Birthday Suit: 64,95 TL
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2