20.10.2020

Sebamed'den probiyotik destekli seri: SebamedPRO!

Dermokozmetik deyince akla ilk gelen marka Sebamed, probiyotik destekli yeni bir cilt bakım serisi çıkardı. SebamedPRO, ProRenew Complex CLR içeriyor.

İZLE: PROBİYOTİKLERİN FAYDALARI👇 
Sindirim sisteminin en büyük destekleyicisi probiyotikler, cildiniz için de büyük fayda sağlıyor. Yenilikçi probiyotik bakım kompleksi ProRenew Complex CLR™ içeren, Sebamed'in probiyotik destekli serisi SebamedPRO!, cildinizi dış etkenlere ve yaşlanma etkilerine karşı korumayı amaçlıyor.

Sebamed'den probiyotik destekli seri: SebamedPRO

Probiyotik mucizesi ile daha uzun süre genç görünüm: SebamedPRO!

Besin desteği olarak tüketildiğinde bağırsak florası ve sindirim sistemine son derece faydalı olan probiyotikler, son dönemde dermokozmetik ürünlerin içeriğinde de kendine yer bulmaya başladı. Yapılan araştırmalar, probiyotiklerin cilde uygulandığında cilt sağlığı için önemli yararlar sağladığını ortaya koydu.

SebamedPRO serisi ürün gamıDüzenli olarak kullanıldığında serbest radikallere karşı kalkan görevi gören probiyotikler cildin kırışıp yaşlanmasını engellerken cildi nemlendirerek ışıldayan bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Aynı zamanda cildimize bulaşan virüslere karşı savaşıyor ve cildin üzerindeki mikroflorayı dengelediği için tahrişleri önlemekte de etkili oluyor.

Yenilikçi probiyotik bakım kompleksi ProRenew Complex CLR™ içeren SebamedPRO! ürünleri pH 5.5 değeri ile cildin koruyucu doğal tabakasını sağlıklı tutarken, içeriğindeki probiyotik bakım kompleksi sayesinde cildin daha uzun süre genç görünmesini sağlıyor.

SebamedPRO! cilt bakım serisi ürünleri

Sebamed PRO’nun probiyotik bakım kompleksinin yanı sıra aktif içeriklerle de zenginleştirilmiş formülleri farklı ürünler sunuyor.
SebamedPRO krem serisi
 
  • Yaşlanmaya karşı etkin koruma sağlayan SebamedPRO! Aktif Koruma Kremi, biberiye ekstresi içeren Celligent®kompleksi sayesinde cildin yenilenmesini desteklerken, çevresel kaynaklı cilt yaşlanmalarına karşı koruyor.
  • SebamedPRO! Enerji Kremi, kayın ağacı tohumu içeren Gatuline®RC kompleksi sayesinde kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltıyor, cilde sıkı ve gergin bir görünüm kazandırıyor. 
  • SebamedPRO! Yenileyici Krem, deniz yosunundan elde edilen zengin içerikli L-Fukoz kompleksi sayesinde cildi yatıştırıyor, yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve belirgin kırışıkların ve derin çizgilerin görünümünü azaltıyor.
 
SebamedPRO serumlar
 
  • Sebamed PRO! Nem Serumu, içerdiği aktif Meiritage® ile geleneksel tıpta kullanılan şifalı bitkilerden ilham alan formülü sayesinde cilde yoğun nem desteği sağlıyor. UVA filtresiyle ise çevresel etkenlerden kaynaklanan erken cilt yaşlanmasına karşı da savaşıyor.
  • SebamedPRO! Canlandırıcı Serum, kahve ekstresi (Coffeabengalensis) içeren CellPulseNC04™ kompleksi sayesinde cildi canlandırıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER