@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.09.2016

Sisley'den yaşlanma etkilerine çözüm!

Sisley yaşlanmaya "Dur" diyor. Yeni Sisleya L'intégral Anti-Age ile yaşlanma etkilerine veda etmeye hazır olun. Detaylar Pudra.com'da.

Zamanı durdurmak mümkün değil ama etkilerini azaltmak mümkün. Cilt bakımında uzman markalardan Sisley, yaşlanmanın 3 etkisine karşı mücadele eden yeni Sisleya L'intégral Anti-Age kremini yarattı. 

Sisley'den yaşlanma etkilerine çözüm!

Cildimiz üç farklı etkenden dolayı zamana karşı koyamayıp yaşlanıyor. Bunlar; genetik, dış etkenler ve davranışsal faktörler. Sisleya L'intégral Anti-Age, dışsal faktörler başta olmak üzere yaşlanmanın üç etkisine karşı da mücadele ediyor. Peki ya nedir bu dışsal faktörler? Günlük stres, zorlu yaşam koşulları ve sigara-alkol kullanımı, uzun süre güneşe maruz kalma, kötü beslenme, hareketsiz yaşam, aşırı kilo yani yaşam tarzı gibi etkenler dışsal faktörleri oluşturuyor. Kısaca söylemek gerekirse alışkanlıklarımızın yaşlanma hızımız üzerindeki etkisi büyük.

Sisleya L'intégral Anti-Age'in özel formülüyle hücresel yaşam alanı ve yaşam döngüsü sağlıyor. Krem, öncelikle canlandırıcı, yenileyici ve yeniden yapılandırıcı içeriklerle cilt için yeni hücreler oluşturup onlar için doğru ortamı sağlıyor. Daha sonra ise yaşam döngüsü sağlayan içeriklerle hücresel enerjiyi destekliyor, cildin döngüsünü düzenliyor ve telomerinlerin korunmasını sağlayarak hücrenin yaşam süresini arttırıyor. Bu da kısaca demek oluyor ki hücreler yenileniyor ve yenilenen hücreler en iyi şekilde korunarak devamlılık sağlıyor.

sisley sisleya L'integral anti-aging krem

Yapılan klinik araştırmalar sonucu Sisleya L'intégral Anti-Age'i kullananlar ilk kullanımda ciltlerinin daha nemli, daha rahat ve yorgunluk izlerinin ise daha az olduğunu; dört haftalık kullanım sonrasında çizgilerde %80 azalma, cilt sıkılığında %80 artış ve %95 daha genç bir görünüm; sekiz hafta sonra ise çizgi ve kırışıklıklarında %100 belirgin azalma, %100 gözle görülür yenilenme, cilt sıkılaşması ile dolgunluk ve daha genç bir görünüme sahip olduklarını belirtiyor.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Ünlülerin gençlik sırrı: Yüz yogası
Kırışıklık kremlerine, estetik yöntemlere bir alternatif olan yüz yogasıyla yaşlanma izlerini cildinizden silebilirsiniz. Üstelik yüz yogası, Jennifer Aniston’dan Victoria Beckham’a kadar birçok ünlünün de favorisi...

Her yaşa uygun en iyi 10 göz kremi
Yorgunluğun ve yaşlanmanın yükünü taşıyan hassas göz çevresi için her yaşa göre önerdiğimiz en iyi göz kremlerine mutlaka göz atın!

Anti-aging rehberi
Yaşlanmak her ne kadar doğal bir süreç olsa da, kabullenilmesi oldukça zor... Yaşlanmayı geciktirmek için yaşam tarzınızı gözden geçirmeli ve anti-aging ürünlerden destek almalısınız.

Cilt için en gözde 11 doğal yağ
Doğal yağlar cildimize kusursuz bir güzellik vadediyor. Pudra.com editörlerinin kullanmaktan vazgeçemediği yağları mercek altına aldık. Dr. Ebru Karpuzoğlu cilt için en iyi 11 doğal yağı Pudra.com için yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER