14.07.2021

Sivrisinek savaşına doğal çözümler

Radika Aromaterapi'nin Citronella serisinde yer alan vücut spreyi, ortam spreyi ve mumları sivrisinek ve böcek ısırıklarına karşı savunmayı güçlendiriyor.

Radika Aromaterapi, yaz dönemlerinin en büyük sorunlarından sivrisinek - böcek ısırığı ve zehirlemelerine Amerika Çevre Federasyonu onaylı Citronella koleksiyonuyla savaş açıyor. İnsan vücuduna zararı bulunmayan, katkısız ürünlerle hazırlanan Citronella koleksiyonu sivrisineklerden zehirlenmeden kurtulmanın ve sinek &nd-ash; böcek ısırıklarını iyileştirmenin en doğal yolunu; vücut spreyi, ortam spreyi ve mum aracılığıyla sağlıyor.  
 
Yaz aylarında en çok şikayet edilen konuların başında gelen sinek, böcek ısırıkları için çok sayıda alternatif kovucu ürün mevcut. Fakat bu ürünlerin içeriğinde bulunan; DEET, p -mentan-3,8-diol, Picaridin, IR3535 maddeleri cilde uygulandığında ya da bulunulan ortama bırakıldığında insan vücuduna zararları bulunuyor. Toksik maddelerden oluşan bu sinek – böcek kovucular, dozu ayarlanamadığında, özellikle çocuklar için zehirlenme riski taşıyor. 

Bu video ilginizi çekebilir: Sivrisineklerden kurtulmanın doğal yolları nelerdir?
 
Amerika Çevre Federasyonu’ndan onaylı: Doğal Sinek & Böcek Kovucu Citronella Koleksiyonu 
 
Tüm ürün gamında katkısız, doğal aromaterapi seçenekleri sunan Radika Aromaterapi, sinek ve böceklere de katkısız, onların hiç sevmediği doğal kokulardan oluşan Citronella koleksiyonuyla savaş açıyor.
 
Radika Aromaterapi Citronella Doğal Sinek & Böcek Kovucu seri

Vücut spreyi, ortam spreyi ve %100 doğal balmumundan oluşan Citronella koleksiyonu; sivrisineklerin, haşerelerin en sevmediği, uzaklaştığı kokulardan olan ve onları kaçıran; citronella, karanfil yağı, kekik yağı, limon çimi, sedir, okaliptus ve nane uçucu yağlarından hazırlanıyor. 
  
Sivrisinek savaşına doğal çözüm: Citronella Doğal Sinek & Böcek Kovucu Koruyucu MumCitronella koleksiyonu içeriğinde bulunan E vitamini, hint ve neem yağları da hem kokularıyla haşereleri uzak tutuyor hem de antioksidan özellikleriyle cildi korumaya, meydana gelen sinek – böcek ısırıklarını tedavi etmeye katkı sağlıyor.

Özellikle kaşıntıyı gideren ve kaşıntı sonrası enfeksiyonunu yok eden koleksiyon, böylece ciddi yara oluşumlarını da engellemiş oluyor. Ayrıca koleksiyonda bulunan lavanta ve ıtır hidrolatları ise kokularıyla sinekleri kaçırırken aynı zamanda cilde ferahlık kazandırıyor.  

Radika Aromaterapi web sitesi satış fiyatları (*)
  • Citronella Vücut Spreyi 60,00 ₺
  • Citronella Balmumu (250GR) 155,00 ₺
  • Citronella Koruyucu Mum 95,00 ₺
  • Citronella Ortam Spreyi 135,00 ₺

(*) Temmuz itibariyle sepette %20 indirim sunuyorlar.

İlgili haberlerimiz:

​Yazın sivrisineklere doğal çözüm: Citronella yağı
Sineklere ve böceklere karşı doğal koruyucu olan citronella yağının faydaları ve citronella ile hazırlanan doğal sinek kovucu tarifi Pudra.com’da.

​Böcek ısırığı ve sokmalarına doğal ilaçlar
Böcek ısırığı ya da böcek sokmalarında hangi doğal ilaçları kullanabilirsiniz. En iyi çözümler Pudra.com'da.

​Böcek ısırığı deyip geçmeyin - Sinek, arı sokması veya kene ısırığına karşı yapılabilecekler
Yaz aylarıyla daha fazla görülmeye başlanan sinek, böcek, kene ısırıkları ciddi cilt sorunları yaratabilir. Bu nedenle böcek ısırığı deyip geçmeyin!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2