22.05.2024

Sade ama etkili cilt bakımı Laperas

Günlük bakım rutininizi geliştirici ve güçlendirici bir deneyime dönüştürmeye hazır mısınız? O halde, yeni cilt bakım markası Lapéras ile tanışın.

Günlük cilt bakım rutininizi geliştirmek veya var olan rutinlerinizde bir değişiklik yapmak istiyorsanız; bu yeniliği yaparken de bu ürünlerin parabensiz, vegan ve hayvan deneylerine karşı sertifikalara sahip olmasını istiyorsanız, yeni cilt bakım markası Lapéras ile tanışmanın tam zamanı.

Yeni cilt bakım markası alarmı: Laperas
 
Pudra.com’da yeni ürünlerde bugünkü konuğumuz Lapéras. Lapéras'ın ürün yelpazesinde cilt bakımından, saç bakımının temel ürünlerine kadar sade ama etkili en temel ürünler var.  
  • 50 faktörlü güneş kremi aynı zamanda çizgi ve kırışıklık karşıtı özelliğe sahip.
  • Saç bakımı için onarıcı ve dökülme karşıtı şampuanı öne çıkıyor. Ek olarak bakım sütü de var.
  • Akne ve sivilce karşıtı arındırıcı temizleme jeli Glikolik Asit (AHA), Salisilik Asit (BHA) ve cildi sakinleştiren bitki ekstreleri ile formüle edilmiş.
  • Aydınlatıcı ve gözenek sıkılaştırıcı toniği ise Glikolik Asit, çok güçlü bir antioksidan olan ve yatıştırıcı ve anti-inflamatuar özellikli Cadı Fındığı (Witch Hazel) ve gül yaprağı ekstresi içeriyor.
 
Lapéras güneş koruyucu kremGüzelliğin cilt derinliğinden daha fazlası olduğuna inanan Lapéras; hem makyaj meraklılarını hem de kozmetik dünyasını yeni keşfetmeye başlayan kişileri hedefliyor. Ancak özellikle serumlarında iddialı. Kullanıcıların en sık karşılaştığı sorunlardan yola çıkarak 4 farklı serumu var.
 
  1. Akne ve Sivilce Karşıtı, Gözenek Sıkılaştırıcı %10 Niacinamide + %1 Tranexamic Acid + %1 Zinc PCA Serum
  2. Torbalanma ve Koyu Halka Karşıtı 5% Caffein + 2% Vitamin C Aydınlatıcı Göz Altı Serumu
  3. Aydınlatıcı ve Sıkılaştırıcı 12% Vitamin C + E + Ferulic Acid Koyu Leke Karşıtı Serum
  4. Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Peptit Kompleks 10% Matrixyl 3000® Age Defense Serum
 
Özellikle C ve E vitamini katkılı, aydınlatıcı ve sıkılaştırıcı Ferulik asit serumu konusunda iddialılar.
 
Lapéras Ferulic asit serum
 
En yeni ürünleri arasında olan bu serum cilt sağlığınızı desteklemek ve cildinizin en iyi haline gelmesine yardımcı olmak için tasarlanmış. Serum, 12% Vitamin C + E + Ferulik Asit içeriyor.

Ancak doğal ve cilt dostu içerikleri sadece bunlarla sınırlı değil. Aloe Vera ve Centella Asiatica gibi doğanın mucizelerine de yer açmış. Bu iki doğal içerik de cildinizi nemlendirirken, sakinleştirmeyi ve gençleştirmeyi amaçlıyor.
 
Serumun en önemli özelliklerinden biri, en stabil ve etkili c vitamini formu olan 3-O-Ethyl Ascorbic Asit içermesi. Askorbik asit gibi antioksidanlar, serbest radikallerle savaşarak cildinizin yaşlanma belirtilerini azaltmaya ve gençleşmesini desteklemeye yardımcı olur.
 
İçeriğindeki hyalüronik asit ve gliserin gibi nemlendirici maddeler de cildinizi derinlemesine nemlendirmeyi ve beslemeyi amaçlarken, aynı zamanda cilt bariyerinizi de güçlendiriyor. 
 
Anti-aging etki: E vitamini cildinizin yaşlanma belirtilerini azaltmaya ve cildinizi gençleştirmeye yardımcı olur. Ferulik asit, güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi korurken, hyalüronik asit ise cildinizin nem dengesini korur ve dolgun bir görünüm sağlar.
 
NASIL KULLANABİLİRSİNİZ?

Hafif ve hızlı emilen bir formüle sahip olan serumu sabah ve akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgenize kullanabilir, günlük cilt bakım rutinizin içine rahatlıkla entegre edebilrisiniz.
 
Ürün, hassas ciltler dahil olmak üzere çeşitli cilt tipleri için uygun. Klinik olarak test edilmiş ve dermatologlar tarafından onaylanmış. Buna göre düzenli kullanımda cildinizde belirgin iyileşmeler sağlıyor; daha aydınlık, daha genç ve daha sağlıklı bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı oluyor.
 
Yüksek kaliteli, yenilikçi ve temiz içerikli ürünler yaratma konusunda tutkulu olan Lapéras, aynı zamanda ulaşılabilir fiyatlara sahip.
 
Ürünleri hem Trendyol gibi pazaryerlerinden hem de resmi satış sitesi olan laperas.com sitesinden alabiliyorsunuz. Kendi sitesinde ara ara çok güzel indirimlere giriyor. Bu nedenle direkt oraya bakmak mantıklı olabilir. Ayrıca buradan 1 iş günü içinde kargolanıyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Siyah arı balı özü (Black BeeOme) nedir?
Sıvı altın da denen siyah arı balı özü nedir, biliyor musunuz? Gelin, son dönemde serumlarda karşımıza çıkan bu fermente ürün nedir, birlikte inceleyelim.

​Nikos Parfüm'den iki yeni özel koku
Nikos Sculpture'dan Mykonos sizi bir Yunan adasındaki esintiyle karşılarken, Voyage en Orient parfüm ise sizi mistik bir yolculuğa çıkarıyor.

​Cilt nemini koruyamazsa, cilt sarkması hızlanır!
Otuzlu yaşlar cilt için çok önemli çünkü artık cildinizin epidermis tabakasında hyaluronik asit kaybı fark edilir düzeye gelir. Peki nasıl önüne geçeceğiz?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER