09.03.2020

Zamanı tersine çevirecek 2 yeni cilt serumu

Sinoz'un yeni çıkardığı 24K Gold Beauty Serum ve Sinoz %10 C Vitamini Serumu ile ışıltılı cilt bakımı ile zamanı tersine çevirmeyi amaçlıyor...

Sinoz'dan zamana karşı savaş açmanıza yardımcı olacak iki yeni ürün çıkardı. Bunlardan ilki altın cevherinin iletken özelliği ile hyalüronik asit ve kolajeni cilt altına emilimi hızlandıran ürün anında botoks etkisi yaratan Sinoz 24KGold Beauty Serum. İkincisi ise yoğunlaştırılmış C vitamini içeriği sayesinde, ince çizgileri doldurarak azaltmaya yardımcı olurken formülündeki hyalüronik asit cilde aydınlık veren Sinoz %10 C Vitamini Serumu. İşte bu iki yeni ürünün detayları...

Sinoz 24KGold Beauty Serum ile aydınlık bir cildin farkına var...

Sinoz 24 ayar serumFormülündeki bitkisel özler sayesinde ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunan Sinoz 24KGold Beauty Serum, 24K altın parçacıkları ile yaşlanmaya savaş açıyor. Altın cevherinin iletken özelliği ile hyalüronik asit ve kolajeni cilt altına emilimi hızlandıran ürün anında botoks etkisi yaratıyor.
 
İçeriğindeki kolajen ile ince çizgilere dolarak daha sıkı, pürüzsüz ve genç bir görünüm sağlayan Sinoz 24K Gold Beauty Serum, cildi yoğun bir şekilde nemlendirirken aynı zamanda göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı oluyor. Sinoz 24K Gold Beauty Serum içeriğinde bulunan hyalüronik asit ve kolajen ile cilde ihtiyacı olan nem desteğini sağlıyor ve cildi yeterli nem seviyesinde tutuyor. Düzenli kullanıldığında, içerdiği bileşenler ve altın parçacıkları sayesinde, cildin ışıltısını arttırmaya, yaşlılık belirtilerini önlemeye ve nem dengesini sağlamaya yardımcı oluyor.
 
Nasıl kullanılır: 
  • Cildinizi temizleyin.
  • Yeterli miktarda jel serumunu göz çevresi hariç temiz yüze dairesel hareketlerle uygulayın.
  • Günde günde iki defa uygulayabilirsiniz.
 
Sinoz %10 C Vitamini Serumu ile ışıltılı cilt

İçeriğindeki yüzde 10 oranındaki yoğun C vitamini ve hyalüronik asit ile cildin aydınlık görünmesini ve renk tonu eşitlenmesini sağlayan Sinoz %10 C Vitamini Serumu, cildin donuk ve yorgun görünümünün azalmasına ve ışıldamasına yardımcı olur.

Sinoz C vitamini serumuSinoz %10 C Vitamini Serumu; yoğunlaştırılmış C vitamini içeriği sayesinde, ince çizgileri doldurarak azaltmaya yardımcı olurken formülündeki Hyalüronik Asit cilde aydınlık verir. İlk kullanımdan itibaren cilde etki etmeye başlayan serum, C vitamininin gücünü yüksek konsantrasyonda sunarak cildinizi aydınlatmaya ve renk tonunu eşitlemeye yardımcı olur.

Sinoz %10 C Vitamini Serumu düzenli kullanıldığında sonuç; elastikiyetini kazanmış, zamana meydan okuyan, canlı, pürüzsüz ve renk tonu eşitlenmiş cilt görünümüdür.

Nasıl kullanılır: 
  • Öncelikle cildinizi tamamen arındırın. 
  • Yeterli miktarda jel serumunu göz çevresi hariç temiz yüze dairesel hareketlerle uygulayın
  • Serumu gece kullanımda cildinizi temizledikten sonra, gündüz ise makyaj öncesi olmak üzere günde 2 defa kullanabilirsiniz. 
  • Serum sürüldükten sonra yüzde ısı artışı hissi normal kabul edilir.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2