› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.04.2016

2016 Yaz sezonunun en güzel clutch modelleri

Mezuniyetler, davetler ve düğünler... Tüm bu özel günlerde kıyafetinizi tamamlayacak en güzel clutch çanta modellerini sizin için seçtik.

Baharın gelmesiyle davet sezonu da açılmış oldu. Kıyafetlerin tamamlayıcı parçası çantaları alırken, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Pudra.com olarak en beğendiğimiz çanta modellerini sizin için bir araya getirdik.

2016 Yaz sezonunun en güzel clutch modellerini görmek için galeriye tıklayın. 

Sezonun enerjisinden etkilenerek tasarımları hareketlenen çantaların yanı sıra clutch modellerini daha sade ve abartıdan uzak görüyoruz. Stil sahibi görünmek istiyorsanız iddialı modelleri seçmenizi öneririz. Eğer klasik ve modası geçmeyecek bir parça arıyorsanız, size önerimiz egzotik deriden gece çantalarını seçmeniz olacak.

Ufak bir not; çanta ve ayakkabınızı aynı renk seçmemeye çalışın. Bu uyumlu olma kuralı çoktan bozuldu, bizden söylemesi.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel çantaları
2016 İlkbahar-Yaz ayları oldukça renkli ve hareketli geçecek. Yeni sezonda çanta almadan önce mutlaka galerimize göz atın.

2016 İlkbahar-Yaz çanta trendleri
2016 İlkbahar-Yaz sezonunda hangi çanta modellerinin, hangi renklerin ve materyallerin moda olacağını öğrenmek istiyorsanız trend raporumuza buyurun.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en trend 10 parçası
2016 ilkbaharında öne çıkacak trendlere göre sezon alışverişinizi yapmaya ne dersiniz? Hazırladığımız trend raporuna göz atmadan karar vermeyin.

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel güneş gözlükleri
İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel güneş gözlüklerini seçtik. Gözlük almak isteyenler haberimize mutlaka bir göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2