› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.12.2016

Karlie Kloss'tan şık ve zarif yılbaşı hediye önerileri

Ailenize yılbaşında ne hediye edeceksiniz? Swarovski marka elçisi Karlie Kloss’un önerdiği göz alıcı takıları görmeden kararınızı vermeyin.

2017'ye sayılı günler kaldı. Ailenize hala yılbaşı hediyesi almadıysanız, son günleri iyi değerlendirmenizde fayda var. Her yıl yaşadığınız yılbaşı hediye telaşından sonra fikir üretmekte zorlanmanızı çok iyi anlıyoruz. Eğer bir arkadaş tavsiyesine ihtiyaç duyuyorsanız ünlü model Karlie Kloss’un ailesi için neler aldığına göz atabilirsiniz.

Karlie Kloss’tan şık ve zarif yılbaşı hediye önerileri

Podyumların yanı sıra stil sahibi kişiliğiyle de ön plana çıkan Karlie Kloss'un ailesi için seçtiği yılbaşı armağanları göz kamaştırıcı. Aynı zamanda Swarovski marka elçisi olan ünlü modelin bu yılki tercihi takı ve aksesuarlardan yana. Karlie’nin hayatındaki en özel insanlar annesi, kız kardeşleri, en yakın arkadaşı ve son olarak kendisi için seçtiği Swarovski hediyelerini paylaştığı videodan ilham alabilirsiniz. Tek başına kullanabileceğiniz ya da farklı parçalarla karıştırıp yakıştırabileceğiniz Swarovski yılbaşı seçkisi son moda siluetlerden zamansız tasarımlara, her tarza ve her ortama uygun göz kamaştırıcı hediye seçeneklerinden oluşuyor. 

Karlie Kloss’un Swarovski’den seçtiği yılbaşı hediyelerini izlemek için tıklayın.


Swarovski, sevdiklerinize en güzel hediyeyi seçebilmeniz için yılbaşına özel bir koleksiyon hazırladı. Her stile uyum sağlayan, zamansız ama ihtişamlı parçalardan oluşan #GiveBrilliant koleksiyonu Karlie dahil herkesi zerafeti ve şıklığıyla kendine hayran bırakıyor.

Siz de kalbinizdeki yerini ayrı tuttuğunuz yakınlarınızın beğeneceği yılbaşı hediyeleri arayışındaysanız Karlie’nin önerilerinden ilham alabilirsiniz. Göz kamaştıran Swarovski takı ve aksesuar hediyelerinizle 2017’ye harika bir başlangıç yapmanızı diliyoruz.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
El yapımı ve yaratıcı yılbaşı hediyeleri (2017)
Bu yılbaşı sevdiklerinize el yapımı bir hediye vermeye ne dersiniz? Evde yapabileceğiniz, yaratıcı yılbaşı hediyelerini sizin için bir araya getirdik.

Yılbaşı için evde yapabileceğiniz güzellik hediyeleri
Yılbaşında sevdiklerinizin güzelliğine güzellik katacak hediyeler vermeye ne dersiniz? Evde kolaylıkla yapabileceğiniz güzellik hediyeleri Pudra.com'da.

50 TL altı en güzel yılbaşı hediyeleri
Yılbaşı için sevdiklerine hem hesaplı hem de güzel hediyeler almak isteyenlerin işini kolaylaştıracak 50 TL altı en şık hediyeleri seçtik.

​2016 yılbaşı alışveriş festivalleri
Yılbaşına çok kısa bir süre kaldı. Aralık ayında düzenlenecek yılbaşı alışveriş festivallerinden harika hediyeler ve el yapımı eşyalar satın alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER