› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.12.2016

Yılbaşı için evde yapabileceğiniz güzellik hediyeleri

Yılbaşında sevdiklerinizin güzelliğine güzellik katacak hediyeler vermeye ne dersiniz? Evde kolaylıkla yapabileceğiniz güzellik hediyeleri Pudra.com'da.

Yılbaşının yaklaşmasıyla hediye telaşı da başladı. Aslında aldığımız hediyenin boyutunun bir önemi yok. Önemli olan sevdiklerimize onları düşündüğümüzü göstermek. Bu yılbaşında sevdikleriniz için kendiniz bir şeyler yapmaya ne dersiniz? Mesela onların güzelliklerine güzellik katacak doğal, kolaylıkla evde yapabileceğiniz hediyeler. Rahatlatıcı banyo sütünden, nemlendirici kalıplara emeğinizi katarak hazırlayacağınız el yapımı güzellik hediyelerini bir araya getirdik. 

Güzellik editörlerimizin özenle seçtiği kolay el yapımı güzellik hediyelerini görmek için galerimize tıklayın. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
50 TL altı en güzel yılbaşı hediyeleri
Yılbaşı için sevdiklerine hem hesaplı hem de güzel hediyeler almak isteyenlerin işini kolaylaştıracak 50 TL altı en şık hediyeleri seçtik.

​100 TL altı en güzel yılbaşı elbiseleri
Yılbaşı gecesi için hem hesaplı hem de şık bir elbise mi arıyorsunuz? Sezonun en güzel ve en uygun fiyatlı elbiselerinden oluşan galerimize göz atın.

2016 yılbaşı alışveriş festivalleri
Yılbaşına çok kısa bir süre kaldı. Aralık ayında düzenlenecek yılbaşı alışveriş festivallerinden harika hediyeler ve el yapımı eşyalar satın alabilirsiniz.

2017 Yılbaşı gecesi için şık ve alternatif kombinler
Yılbaşı gecesinde şık olmak istiyor ama herkes gibi elbise giyinmek istemiyor musunuz? O zaman hazırladığımız alternatif kombin önerilerine göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2