› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.12.2016

El yapımı ve yaratıcı yılbaşı hediyeleri (2017)

Bu yılbaşı sevdiklerinize el yapımı bir hediye vermeye ne dersiniz? Evde yapabileceğiniz, yaratıcı yılbaşı hediyelerini sizin için bir araya getirdik.

laurenconrad.com

Yeni yıl yaklaştıkça en heyecanlı ve renkli günleri de yaşıyoruz. İnsanın içini büyük bir mutluluk kaplıyor. Her şeyin daha güzel olacağı, daha mutlu olacağımız yeni bir yıla başlamak hepimizi heyecanlandırıyor. Tabii bir de yılbaşının olmazsa olmazı sevdiklerimizi mutlu etmek, onlara değer verdiğimizi göstermek için hazırladığımız yılbaşı hediyeleri var. Sevdiklerinizin kalbini ısıtmak için öyle çok para harcayıp büyük hediyeler almaya gerek yok. Evde yapabileceğiniz, emeğinizi ve sevginizi kattığınız ufak hediyeler her zaman daha değerli. 

Arkadaşlarınızı, ailenizi ya da sevgilinizi mutlu etmek için evinizde kendiniz yapabileceğiniz, yaratıcı yılbaşı hediyelerinin olduğu galerimize mutlaka bakın.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
50 TL altı en güzel yılbaşı hediyeleri
Yılbaşı için sevdiklerine hem hesaplı hem de güzel hediyeler almak isteyenlerin işini kolaylaştıracak 50 TL altı en şık hediyeleri seçtik.

​2017 Yılbaşı gecesi için şık ve alternatif kombinler
Yılbaşı gecesinde şık olmak istiyor ama herkes gibi elbise giyinmek istemiyor musunuz? O zaman hazırladığımız alternatif kombin önerilerine göz atın.

2016 yılbaşı alışveriş festivalleri
Yılbaşına çok kısa bir süre kaldı. Aralık ayında düzenlenecek yılbaşı alışveriş festivallerinden harika hediyeler ve el yapımı eşyalar satın alabilirsiniz.

​En güzel yılbaşı elbiseleri
2017 yılbaşı gecesi için seçtiğimiz sezonun en şık payetli, kırmızı ve abiye elbiselerine göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2