› 
 › 
26.12.2018

2019 yılında trend olacak mücevherler

2019 yılında mücevher tasarımında renkli taşlar ve mineli ürünler öne çıkacak. Tasarım zincirler de ağırlığını daha da arttırarak geri dönüyor.

Padme Designs Kurucusu ve Mücevher Tasarımcısı İpek Selek Adıgüzel, Pudra.com için 2019 yılında moda olacak mücevher tasarımları hakkında bilgi verdi. 

2019 yılında trend olacak mücevherler

Padme Designs modern mücevher tasarımında fark yaratan bir marka. Her tasarımın hayata anlam ve değer katan bir öyküsü bulunuyor. Padme Designs‘ın mottosu da “daily reminders‘ yani “günlük hatırlatıcılar". Hayata anlam katan, motivasyon veren olumlu duyguların hatırlatıcıları. Bu nedenle özellikle 2018 yılı boyunca yakın markajımıza aldığımız, zarif ve değerli tasarımları ile dikkatimizi çeken Padme Designs Kurucusu ve Mücevher Tasarımcısı İpek Selek Adıgüzel'den 2019 yılında moda olacak mücevher tasarımları hakkında fikirlerini aldık.
 
İpel Selek Adıgüzel
Padme Designs Kurucusu ve Mücevher Tasarımcısı İpel Selek Adıgüzel

İşte Mücevher Tasarımcısı İpek Selek Adıgüzel'in gözünden 2019 yılında moda olacak mücevherler...

"Mücevherat sektörü çok geniş bir üretim alanında, farklı segmentlerde üretim gerçekleştiriyor. Dolayısıyla 2019 yılı itibariyle sektörün geneli hakkında bir değerlendirme yapmak çok mümkün olamaz ancak modern tasarım ve niş üretim mücevher sektöründe özel bir alan. Alıcı kitlesi ise özgün ürünleri günlük hayatında kullanmak isteyen, özel tasarım ürünlere değer veren bir kitle. Bu nedenle 2019 boyunca özel tasarım ürünler daha revaçta olacak. 

Mücevher ve takılarda renkli taşar ve mineli ürünler ön plana çıkacak
 
Son dönemlerde bir süredir renkli taşlar ve mineli ürünler ön planda. 2019 yılında da renkli taşlar ve mineli ürünler yine çok tercih edilecek. Bunlara ek olarak, değişik zincirler de bir süredir gündemde ve ağırlığını daha da arttırarak geri dönüyorlar. Bu alanlarda özgün tasarımlar ağırlığını hissettiriyor.

Kendini gösteren "statement piece" diyebileceğimiz anlamlı ve farkedilen ürünleri 2019 yılında çok göreceğiz."

İlgili haberlerimiz:

​Yeni yıla özel anıları yaşatan mücevherler
Lotusun içindeki mücevher mantrasından esinlenerek kurulan Padme Designs, Memory koleksiyonundaki tüm ürünlerde yeni yıla özel %15 indirim uyguluyor.

​Padme Designs'dan 'hatırlatıcı' mücevherler
Anneler Günü'nde annelerine özel bir hediye sunmak isteyenler Padme Designs'ın altın ve değerli taşlardan oluşan koleksiyonlarına bakmadan hediye almasın.

​Mücevherde yeniden doğuş: Padme Designs
"Lotusun içindeki mücevher” mantrasından esinlenerek 2014 yılında Padme Designs’ı yaratan İpek Selek ile markasının doğuş hikayesini konuştuk.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER