› 
 › 
03.12.2018

Yeni yıla özel anıları yaşatan mücevherler

Lotusun içindeki mücevher mantrasından esinlenerek kurulan Padme Designs, Memory koleksiyonundaki tüm ürünlerde yeni yıla özel %15 indirim uyguluyor.

Modern mücevher tasarımına damgasını vuran Padme Designs, yılbaşında kendisine ya da sevdiklerine özel bir hediye almak isteyenler için Memory koleksiyonunda yer alan tüm ürünlerde %15 indirim uyguluyor. 31 Aralık tarihine kadar devam eden kampanya online alımlar için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak için DECEMBER18 kodunu kullanabilirsiniz.
 
Lotusun içindeki mücevher mantrasından esinlenerek mücevher tasarımcısı İpek Selek Adıgüzel tarafından kurulan Padme Designs koleksiyonları arasında yer alan Memory, kullanıcısına güç ve mutluluk veren anılara vurgu yapıyor. Koleksiyonda geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor. Memory koleksiyonu yeni yılda motivasyon, mutluluk ve iç huzuru arayanlar için ideal bir seçim. Koleksiyonda doğallığı yansıtan asimetrik çizgilere sahip çeşitli kolye, kolye ucu, küpe, bilezik, zincir ve kadife tasmalar bulunuyor.
 
Padme Designs Çift Kalp Kelepçe Bilezik

Koleksiyondan dikkatimizi çeken mücevherleri ve fiyatlarını galerimizden görebilirsiniz. Padme Designs, yılbaşında kendisine ya da sevdiklerine özel bir hediye almak isteyenler için koleksiyonlarında yer alan tüm ürünlerde %15 indirim uyguluyor. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya online alımlar için geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak için DECEMBER18 kodunu kullanmak gerekiyor.

Tüm ürünleri görmek için padmedesigns.com/tr/ adresine tıklayabilirsiniz. 

İlgili haberlerimiz: 

​Yaşam mücadelesine güç katan orijinal tasarımlar
Padme Designs'ın Rajasthan koleksiyonundaki figürler kişinin inandığı güçleri ve günlük yaşam mücadelesinde istediği yardımları temsil ediyor.

​Padme Designs'dan 'hatırlatıcı' mücevherler
Anneler Günü'nde annelerine özel bir hediye sunmak isteyenler Padme Designs'ın altın ve değerli taşlardan oluşan koleksiyonlarına bakmadan hediye almasın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2