› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.06.2013

Sezonun en beğendiğimiz sandaletleri

2013 İlkbahar Yaz koleksiyonlardaki sandaletleri bir bir inceledik, neredeyse hepsini beğenmeye doyamadık. İçlerinden en fazla gönlümüzü çelenler Pudra.com'da bir arada! Bakalım sizin favoriniz hangisi olacak'

Aylardır kapalı ayakkabılar içinde hapsolan ayaklarımıza özgürlük geliyor! Dolabın en arka raflarında uzunca bir süredir bekleyen sandaletler yavaşça en ön sıralara doğru yol alıyor. Tabii bir de ayakkabı dolabımızın misafiri olacak yeni adaylar var; mağazalarda sezonun en güzel sandaletlerini görmeye başladık bile!

Aynı sandaleti yıllardır giymekten sıkıldıysanız, aklınızı başınızdan alacak onlarca önerimiz var! Pudra.com'un seçtiği 2013'ün favori sandalet modellerini görmek için tıklayın.



Yazın hayalini kurarken gözümüzün önüne getirdiğimiz birkaç unsurun en vazgeçilmezidir sandalet... Gündüz deniz kıyısına giderken, kahve molası için kendimizi sokağa attığımızda ya da sıcak akşamlarda gerçekleştirilen arkadaş buluşmalarında sandaletten başka bir şey düşünülebilir mi ayağımızda!

Madem ayaklarımız uzunca bir süre göz önünde olacak, o halde bakımına da mutlaka dikkat etmek gerekiyor. Unutmamak gerekir ki sandaletler, bakımlı, ojeli ayakları daha çok seviyor! "Peki ama sağlıklı ve güzel ayaklar için ne yapmalıyım" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Bu konuda doğal ayak bakımının nasıl yapıldığını anlattığımız haberimizi kendinize kaynak olarak seçmenizde bizce hiçbir sakınca yok!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2