› 
 › 
09.09.2016

Swatch'un yeni saati SISTEM51 Irony ile metali keşfedin

Metal saat sevenler Swatch SISTEM51 serisine yeni katılan SISTEM51 IRONY'ye bayılacak. SISTEM51 IRONY klasik stili dayanıklı metaller ile birleştiriyor.

Aksesuarlar vazgeçilmezimiz, özellikle konu saatler olunca hem şık hem yüksek performanslı modeller favorimiz oluyor. Swatch'un sevilen serisi SISTEM51'in yeni üyesi SISTEM51 IRONY metal şıklığına yeni bir soluk getirerek otomatik saat tasarımını yüksek performanslı ve dayanıklı metallerle harmanlıyor. 

Swatch'un yeni saati SISTEM51 Irony ile metali keşfedin
Toplantıya, sergiye veya hafta sonu macerasına uygun üretilen yeni SISTEM51 IRONY, tüm diğer SISTEM51 modelleri gibi yüksek performans sağlayan bir sisteme sahip. Asıl sihir ise modelin arkasını çevirince ortaya çıkıyor. Arka yüzün transparan işçiliği, saatinin mekaniğini gözlemlemek için gizli bir pencere görevi görüyor.
Swatch'tan SISTEM51 Irony ile metali keşfedin




















SISTEM51 IRONY serisinde yedi model bulunuyor. Bu modellerde silikon yerine kauçuk kayış, baskı yerine superluminova gösterge, şık, yastıklı deri kayış ve yoğun metal kullanıyor. Şık ve etkileyici sisteme sahip bu seriye bayıldık.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Tommy Hilfiger'dan yeni koleksiyon: Tommy X Gigi
Ünlü model Gigi Hadid bu yıl Tommy Hilfiger'ın marka yüzü. TommyxGigi koleksiyonu "az alırım, tam alırım" diyenlerin hoşuna gidecek parçalardan oluşuyor.

H&M'den güçlü ve feminen bir koleksiyon
Paris Fashion Week haftasında sergilenen ve H&M Tasarım Ekibi tarafından özel olarak hazırlanan H&M Studio AW16 koleksiyonu harika.

En yeni ürünler (Ağustos 2016)
Ağustos ayında parfümden, kozmetiğe birçok yeni ürün hayatımıza giriyor. Bu ayın en yeni ve gözde ürünleri Pudra.com'da.

2016-2017 Sonbahar-Kış aksesuar trendleri
2016-2017 Sonbahar-Kış aksesuar trendleri bir araya getirdik. Abartılı modellerden, minimal stillere; sezonun hit aksesuarları Pudra.com'da.


Etiket: swatch, saat, aksesuar, stil
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER