@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.06.2016

2016 yaz sezonunun en güzel plaj kıyafetleri

2016 yaz sezonunun en güzel plaj kıyafetlerini sizin için seçtik. Galeriye bakmadan bavulunuzu hazırlamayın.

Yazın gelmesiyle plaj sezonu açıldı. Sokak trendlerini takip edenler bu kez gözlerini plajlara çevirdi. Nelerin, hangi renk ve desenlerin moda olduğunu haberimizde bulabilirsiniz.

2016 yaz sezonunun en güzel plaj kıyafetlerini görmek için galeriye tıklayın. 

Artık plajlar moda tutkunlarıyla dolu. Mayo veya bikinin üstüne giyilen düz askılı elbiseler tarihe karıştı. Plaj kıyafetleri yükselişte... Renk renk kaftanlar, dantel pantolonlar ve derin yırtmaçlar en dikkat çeken parçalar arasında. Yazın vazgeçilmez rengi beyaz, neredeyse her modelde kullanılmış. Düz kaftanlar ve elbiseler renkli püsküller ile süslenmiş. Dekolteler bağcıklı iplerle daha göz alıcı hale getirilmiş. Kuşkusuz, rüzgarda uçuşan uzun tül tunikler plajın en romantik parçalarından olacak. Etnik ve çiçek desenlerinin ağırlıklı olduğu parçalara siyah, beyaz ve yeşil renkleri eşlik ediyor.
 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

En güzel mayo modelleri (2016)
Günlük hayatta stiline özen gösterenler aynı özeni plaj stillerine de yansıtıyor. 2016 yazında plajlarda göreceğimiz en güzel mayo modellerini seçtik.

En güzel bikini modelleri (2016)
Plajlara damgasını vuracak en iddialı ve eğlenceli bikinileri bir araya getirdik. Detayları görmek için galeriye tıklayın.

2016 Yaz sezonunun en güzel aksesuarları
2016 Yaz sezonunda birbirinden renkli ve eğlenceli aksesuarlar dikkat çekiyor. Bu sezon en çok beğendiğimiz aksesuarları haberimizde görebilirsiniz.

2016 İlkbahar-Yaz gözlük trendleri
Gözlük trendlerinde hangi modellerin öne çıktığını öğrenmek için 2016 İlkbahar-Yaz sezonu gözlük trendleri haberimizi okuyun.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2