14.04.2023

Chanel'in Bodrum'daki mevsimlilk butiği 2023 sezonunu açtı

Chanel'in Bodrum Mandarin Hotel'deki sezonluk butiği kapılarını açtı. Butiğin küp şeklindeki modern tasarımı otelin göz alıcı manzarasında öne çıkıyor

Chanel, müşterilerini 11 Nisan 2023 itibarıyla Bodrum Türkiye'nin eşsiz Ege kıyısındaki Mandarin Oriental Resort'unda yer alan sezonluk butiğinde yeniden ağırlamaya başladı.

Chanel'in Bodrum'daki mevsimlilk butiği açıldı

Chanel'in Bodrum Mandarin Hotel'deki sezonluk butiği kapılarını 11 Nisan'dan itibaren açtı. Butiğin küp şeklindeki modern tasarımı, siyah ve beyaz çakıl taşlarından oluşan çatısındaki ikonik çift C logosuyla, otelin göz alıcı manzarasında öne çıkıyor.
 
Chanel butik

Yapının sade grafik çizgileri yerel traverten taşından kesilmiş olup; cam cephesi, geniş pencereleri ile güneş ışığı ve deniz esintisinin içeri süzülmesine izin veren kapıları sayesinde doğanın mevcudiyetini hissettiren özel bir deneyim sunuyor.

Yaz tatili atmosferine uygun balkon ve terasla bezenen ve bahçe mobilyalarıyla rahat bir ortam sunan butik, misafirlerin konforlu bir şekilde bu keyifli deneyimin tadını çıkarmalarını ve evlerindeymiş gibi rahatlayabilecekleri huzurlu bir ortam sağlıyor.
 
Chanel Butik

Butiğin iç mekanları ise ikonik Chanel paletinin vazgeçilmez simgeleri olan siyah, bej ve beyaz ile, Moda Evi’nin en yeni kreasyonları için mevcut ve davetkar bir ortam oluşturuyor.

CHANEL'İN SEZONLUK BUTİĞİNDE BU SEZON NELER VAR?

Butik, 2023 İlkbahar-Yaz Hazır Giyim Koleksiyonu ile sezona başladı. Ardından 2023 Chanel Coco Beach Koleksiyonu ile vitrinlerini süsleyecek.
 
Chanel butik

Bu sezon; parlak, renkli, modern mayoların yanı sıra Amerikan spor giyim kodlarının eğlenceli bir birleşimini de barındırıyor. Bu özel seçki sadece dünya çapındaki Chanel butiklerinde mevcut. Ayrıca, 1970'lerin renkli, özgür ruhlu zarafetini kutlayan 2022/23 Chanel - Dakar Métiers d'art Koleksiyonu ve 2023/24 Sonbahar-Kış Ön Koleksiyonu da sezon ilerledikçe butikte yerini alacak.

Ayrıca butiğin her köşesinde modüler bir şekilde düzenlenmiş yeni sezon stilleri ve renkleriyle sürekli değişen çantalar, aksesuarlar ve kostüm mücevherler sergilenirken, cam kaplı traverten podyumlarda ikonik J12 Saatler ve Coco Crush Fine Jewellery Koleksiyonu sunuluyor. Girişte Les Exclusifs ve Les Eaux de CHANEL gibi kokuların yanı sıra cazip bir gözlük seçkisi de var.

Chanel Bodrum Mandarin Hotel Butik 
Adres: Cennet Koyu Çomça Mevkii, Mandarin Oriental Bodrum, 48400 Mugla/Muğla
Açık olduğu saatler: Sabah 10:00 - Akşam 20:00
Telefon: (0252) 999 03 00

İLGİLİ HABERLERİMİZ: 

Chanel, yeni ayakkabı butiğini Zorlu AVM'de açtı
Chanel, İstanbul'daki yeni ayakkabı butiğini, Zorlu AVM'deki Beymen'in içinde açtı. Butiğin tasarımı Mimar Peter Marino'ya ait.

​Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden 6 lüks ürün
Dayanıklılıkları, doğrudan etkilerini göstermeleri, pigmentasyonlarının iyi oluşu ve gramajlarıyla uzun süre kullanılabilecek lüks ürünlere yakından bakın.

​Chanel'in Le Volume Revolution maskarası yenilendi
Chanel'in yenilenen formulü ile Le Volume Révolution de Chanel maskarası kontrollü bir hacim sunarken kirpik uzunluğunu da gözle görülür şekilde uzatıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER