29.05.2018

İstanbul İkinci El Festivali

Bu yıl 10.'su düzenlenen İstanbul İkinci El Festivali, "Atma değerlendir. Tüketimi azalt, mutlu ol!" sloganıyla 2-3 Haziran 2018 tarihlerinde Kilyos'taydı!

İstanbul İkinci El Festivali ile atma, değerlendir. Tüketimi azalt, mutlu ol!

İstanbul İkinci El Festivali başlıyor!

Tüketimin hızla yaygınlaştığı günümüzde, İstanbul İkinci El Festivali ile var olanın yeniden değerlendirilmesine katkı sağlanması amaçlandı. Antika, ikinci el ve tasarımcıların ürünleri, yardım kuruluşlarının standları dahil 250 standın katılımıyla ve “Atma değerlendir... Tüketimi azalt, mutlu ol. Dünyaya daha az karbon ayak izi bırak” sloganıyla düzenlenen festival ile tüketime dikkat çekilerek farkındalık yaratıldı.

Geçtiğimiz yıllarda on binlerce kişinin katılımıyla renklenen festivalin 10.'su TV360 ve Best FM'in medya sponsorluğunda gerçekleşti.
 
İkinci el festivali 2018

Ormanla çevrili alanda düzenlenen ve girişlerin ücretsiz olduğu festivalde ziyaretçiler, gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakaladı, ailesiyle birlikte doğayla iç içe keyifli iki gün geçirdi.

Sürpriz aktivitelerle renklenen festivalde gerçekleştirilen müzik yayınları, ziyaretçilerin alışverişlerine eşlik etti.

İstanbul İkinci El Festivali, ikinci el meraklısı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve ekonomisine katkı sağlamak isteyen alışveriş meraklıların katılımıyla büyük bir coşku içinde geçti.

Tarih: 02-03 Haziran 2018 (Cumartesi ve Pazar)
Yer: Kilyos Yeşilçiftlik Restoran Uskumruköy Mh, Kilyos Cd No:30 Sarıyer 
 
İkinci el festivali - Atma, değerlendir!

İlgili haberlerimiz:

Modada son trend: İkinci el alışveriş çılgınlığı
İkinci el alışveriş alışkanlıkları tüm dünya çapında gittikçe yaygınlaşmaya başlıyor. Biz de bu trendi mercek altına aldık.


​İkinci el satın alırken nelere dikkat etmeliyiz?
Ünlü tasarımcılara ait parçalar satın almak istiyorsanız ve bütçeniz bunun için yeterli değilse, ikinci eli deneyebilirsiniz. İşte, size ikinci elle ilgili alışverişte yardımcı olacak birkaç ipucu.

​En iyi ikinci el alışveriş mağazaları
İkinci el mağazalara olan rağbet bizde biraz geç başladı. Ama sonunda değeri anlaşıldı. Ünlü tasarımcıların aksesuvar ve kıyafetlerini daha ekonomik fiyata almak isteyenlerin ilk durağı artık bu mağazalar...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER