29.01.2020

OMEGA'nın yeni butiği İstanbul Havalimanı'na açıldı

İsviçreli lüks saat üreticisi OMEGA'nın yeni butiği İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde açıldı.

İsviçreli lüks saat üreticisi OMEGA’nın yeni butiği İstanbul Havalimanı’nda açıldı. En güncel ve özel saat modellerini, tutkunları ile buluşturacak OMEGA, ikonik koleksiyonları ile yeni butiğinde misafirlerini bekliyor.

Dünyanın en büyük saat ve mücevherat üreticisi ve dağıtıcısı Swatch Group'un bir şirketi olan OMEGA, yeni butiğinde saat koleksiyonlarının yanı sıra aksesuar ve gözlük koleksiyonunu da görücüye çıkarıyor. Swatch Group Türkiye çatısı altında açılan ilk OMEGA butiği olma özelliğini taşıyan yeni butik, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde bulunuyor.

Tasarım ve teknolojiyi her zaman bir adım öteye taşıyan OMEGA, 71 metrekarelik butiğinde doğal tonların hakimiyetindeki zebra ağacı kullanımı, özel kırmızı halı konsepti, ferah ışık dekorasyonu ve cesur ürün ekranları ile markanın yeni tasarım konseptini yaşatarak müşterilerine modern ve şık bir alışveriş deneyimi sunuyor.
 
Omega yeni butik - İstanbul Havalimanı


Lüks ve çağdaş mekan tasarımının yanı sıra güleryüzlü uzman kadrosu ile OMEGA Butiği, 7 gün 24 saat hizmet vererek, eşsiz saat ve aksesuar koleksiyonları ile yolcu misafirlerini bekliyor.

OMEGA Boutique - İstanbul Havalimanı
Dış Hatlar Giden Yolcu Terminali 6-F-0760/F4-14
Adres: Terminal Cd. No: 1 Arnavutköy 34283 Istanbul, Türkiye
Telefon: +90 2128301034

İlgili haberlerimiz: 

Saat alırken bunlara dikkat!
Her sezon değişen stiller, trendler ve teknolojik ayrıntılar saat modellerine de yansıyor. Kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz, sizi yansıtan saati bulmak için önerilerimize kulak verin.

George Clooney'in tercihi Omega
Omega'nın marka elçisi George Clooney, Alexander Payne tarafından yönetilen Descendants adlı filmde Matt King karakterini oynarken, Omega De Ville Prestige saatini kullandı.

Lüks markalardan 2020 saat modelleri
Saat... lüks şıklığın tamamlayıcısı. İşte lüks tanımının karşılığı dünyanın en kaliteli saat üreticilerinden 2020 yılının yepyeni saat modelleri...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2