06.11.2020

Peppycooky'den termal beslenme çantaları

Instagram'daki peppycooky adlı hesabında sağlıklı tariflerini paylaşan Ezgi Özanlar kendi markasını kurdu. İlk ürünü Peppythings termal beslenme çantaları.

Onu ilk olarak kilo verme sürecinde tanıdık. Instagram'daki peppycooky adlı hesabında adım adım her anını takipçileri ile paylaştı ve sonunda arzu ettiği kiloya kavuştu. Bunun devamında hesabında sağlıklı tarifler paylaşmaya başladı.

Ezgi ÖzanlarÇok fazla malzeme gerektirmeyen pratik tarifleri ile bugün 400 bine yakın takipçiye ulaşan Ezgi Özanlar, sonunda hobi olarak başlayan ilgi alanını işe dönüştürdü ve Peppythings markasını kurdu. 

Ezgi Özanlar, Peppycooky ve Peppythings markalarını kurmadan önce uzun yıllar kurumsal hayatta mühendis olarak çalıştı. Hobi olarak başladığı içerik üreticiliği, iş hayatının önüne geçmeye, zamanının büyük kısmını almaya başlayınca bir yol ayrımına geldi ve artık çok daha fazla zevk aldığı içerik üreticiliği işini tercih etti. Bunun ardından da ürün konusundaki deneyimini kurduğu yeni markaya, Peppythings'e aktararak ilk ürününü çıkardı: Termal beslenme çantaları!

Peppythings termal beslenme çantaları
Peppythings.com adresinden ve Vakkorama mağazalarından satın alınabilecek termal çantaların en önemli özelliği; yemeğinizi her an yanınızda, spora giderken veya ofiste uzun süre sıcak bir şekilde muhafaza edebilmenizi sağlaması.

Lila rengi termal beslenme çantasıŞimdilik 4 farklı renk seçeneği ile sunulan Peppythings termal çantaların dikkatimizi çeken en önemli özellikleri su geçirmemeleri ve 12 saate kadar sıcaklığı muhafaza edebilecek termal ısı yalıtım özelliğine sahip olmaları.

Bunun dışında, rahatça temizlenebilebiliyorlar ve omuz askı taşıma aparatına sahip olduklarından günlük hayatın akışına uygun olarak seyahatlerde de rahatça kullanılabiliyorlar. 

Peppythings termal beslenme çantası özellikleri
  • Termal ısı yalımı
  • Serin ortamlarda 12 saate kadar sıcaklığı muhafaza etme
  • Su geçirmez
  • Kullanışlı boyut (Boyutlar: 25x17x10 cm)
  • Omuz askı taşıma aparatı
  • Nemli ve sabunlu bezle silinebilir
  • Tüm renk seçenekleri için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2