23.07.2023

Özgürleştiren eşsiz bir yaz koleksiyonu: Set your spirit free!

2023 Yaz Sezonunda Silk and Cashmere, sizi doğal ve sürdürülebilir moda anlayışıyla şımartarak, ruhunuza iyi gelecek yeni bir koleksiyonla karşınızda!

Silk and Cashmere, "Set Your Spirit Free" Koleksiyonu ile doğanın özgürce dans eden dokularını en keyifli formlarıyla sizlerle buluşturuyor.

Özgürleştiren eşsiz bir yaz koleksiyonu: Set your spirit free!
 
İnsan ruhunun göçebe zamanlara olan özlemi yazın sıcak günleriyle birlikte daha da ön plana çıkıyor. Silk and Cashmere'in yarının belirsizliğine kapılmadan, dünün endişelerini bugüne taşımadan, anın tadını çıkarmaya odaklanan yaz koleksiyonu "Set Your Spirit Free", ipek severleri doğanın ve desenlerin iyileştirici gücüne teslim olmaya ve özgürleşmeye davet ediyor.
Silk and Cashmere

Kadın koleksiyonunda kaygısız, telaşsız ve rahat bir yaşama duyulan özlem, vücut hatlarını tamamen özgür bırakan ipek, cupro ve pamuk kimonolarla birleşiyor. 
 
Silk and Cashmere

Doğal pamuktan üretilen bol kesim elbiseler, gömlekler ve şortlar, koruyucu güneş şapkaları ve her özgür ruha ilham veren el emeği hasır çantalar, plajda ve şehirde macera dolu anlar yaşatıyor.  Erkek koleksiyonunda ise doğal pamuktan üretilen rengarenk t-shirtler, rengarenk güneş şapkaları ve her özgür ruha iyi gelen keten gömlekler çok ferah bir yaz mevsimini müjdeliyor.
Silk and Cashmere

Sıcak yaz günlerinde teninizi ve ruhunuzu besleyerek özgürlüğün tadını çıkarın. Güneşin kucaklayıcı enerjisiyle, Silk and Cashmere'in "Set Your Spirit Free!" koleksiyonunu mağazalarda ve online'da bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Haz veren dokular ve teni ısıtan renkler: Knitss Precious Rhapsody koleksiyonu
Knitss'in üç farklı teması bulunan; hem dokuları hem renkleriyle haz veren İlkbahar-Yaz 2022/2023 koleksiyonu Precious Rhapsody Knitss severlerle buluştu.

Yaz modasında konforlu şıklık alarmı!
Selülozik kökenli elyaflardan oluşan kumaşlarla hazırlanan yaz koleksiyonları kavurucu sıcaklarda bile konfor sunan seçenekleriyle ilham kaynağı oluyor.

​Chanel'in Bodrum'daki mevsimlilk butiği 2023 sezonunu açtı
Chanel'in Bodrum Mandarin Hotel'deki sezonluk butiği kapılarını açtı. Butiğin küp şeklindeki modern tasarımı otelin göz alıcı manzarasında öne çıkıyor


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER