› 
 › 
18.12.2019

Atiye Dizisi Galası Kırmızı Halı Görünümleri

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsur'un paylaştığı Netflix Türkiye'nin ikinci orijinal dizisi Atiye'nin galası 17 Aralık gecesi gerçekleşti.

Başrollerini Beren Saat ile Mehmet Günsur'un paylaştığı Netflix Türkiye'nin ikinci orijinal yapımı Atiye'nin galası 17 Aralık akşamı Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapıldı.

Günsur ve Saat'in yanı sıra, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Tim Seyfi, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Meral Çetinkaya'nın yer aldığı dizinin gala kapsamında özel davetlilerle buluşturulan ilk bölümü izleyicilerden tam puan aldı.
 
Melisa Şenolsun, Beren Saat


Genç ve güzel ressam Atiye’nin geçmişten günümüze uzanan mistik yolculuğunu anlatan dizinin galasına yapımın tüm oyuncularının yanısıra, Netflix Uluslararası Orijinal Yapımlar Direktörü Micheal Azzolino, Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş, yapımcı Onur Güvenatam, yönetmenler Gönenç Uyanık ve Ozan Açıktan ile dizinin senaristi Nuran Evren Şit katıldı.

Dizinin ilk bölümünün izlendiği galada Hazar Ergüçlü, Elçin Sangu, Burcu Biricik, Ezgi Mola, Boran Kuzum, Efecan Şenolsun, Alina Boz, Pınar Deniz, Abdullah Oğuz, Muzaffer Yıldırım, Beste Kökdemir, Bihter-Selim Bayraktar, İbrahim Selim, Burcu Biricik-Emre Yetkin, Esra Değirmencioğlu, Cansu Tosun, Mehmet Kurtuluş ve Pınar Deniz‘inde aralarında bulunduğu sanat, moda hayatından çok sayıda ünlü akın etti.

Galanın ardından gerçekleşen partide Kenan Doğulu sürprizi
 
Kenan Doğulu

Maksut Aşkar’ın gastronomik deneyimi eşliğinde başlayan gece, gösterim sonrası Mercan Dede’nin mistik performansı ile devam etti. Gecenin sürprizi ise Atiye galasına özel olarak gerçekleştirdiği performansıyla Kenan Doğulu oldu. Kenan Doğulu 20 kişilik orkestrası ve kendisine eşlik eden yöresel Türk enstrümanlarından oluşan bu geceye özel şovuyla "Susma" şarkısını seslendirdi.

Gecenin sonundaki muhteşem DJ performansı ise tüm ekibini hep birlikte çok eğlendiği özel dakikalara eşlik etti.

İlgili haberimiz: Atiye dünün izlerini aralamak için 27 Aralık'ta Netflix'te
"Hepimiz ilahi planın parçalarıyız. Hepimiz birbirimizin devamıyız..." Netflix Türkiye'nin ikinci orijinal dizisi Atiye 27 Aralık'ta geliyor.

27 Aralık'ta seyirci ile buluşacak olan Netflix Türkiye'nin ikinci orijinal yapımı Atiye dizisi, Göbeklitepe’de bir kazı sırasında keşfedilen bir işaretle hayatı değişen genç bir ressamı konu alıyor.

Atiye dizisi afiş"Ben kendimi bildim bileli bu sembolü çiziyorum" diyen ve açtığı resim sergisinde de bu sembole yer veren ressam Atiye, Mehmet Günsur'un canlandırdığı arkeolog Erhan'ın Göbeklitepe kazıları sırasında yeni karşılaştığı sembolün yıllardır kendi çizdiği sembolle örtüştüğünü öğrenince kim olduğunu öğrenmek ve Göbeklitepe ile bağını çözmek için dünün izlerini aralamaya başlar. Gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Geceden fotoğraflar ve kırmızı halı görünümleri için fotoğraf galerimize tıklayabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2