› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.07.2023

Beyonce, konserinde Raisa Vanessa tasarımı kostüm giydi

Beyoncé, Renaissance albümünün dünya turnesinin ABD'deki Kentucky ayağında Türk moda markası Raisa Vanessa tasarımı kıyafet giydi.

Taylor Swift, Katy Perry, Rita Ora, Hailey Bieber, Isla Fisher ve Heidi Klum gibi dünyaca ünlü isimleri giydiren Raisa - Vanessa Sason kardeşlerin tasarımlarını üzerinde taşıyan son isim, prodüksiyondan vokal ve danslara dek çok boyutlu bir gezegene dönüşen Renaissance Dünya Turu'na devam eden Beyoncé oldu. 

Beyonce, ABD'deki konserinde Raissa Vanessa tasarımı kostüm giydi

Beyoncé, Renaissance albümünün dünya turnesinin ABD'deki Kentucky ayağında, 17 Temmuz 2023 günü Louisville'de verdiği konserine, Türk moda markası Raisa Vanessa tarafından kendisi için özel olarak tasarlanan ve altın payetleri ile dikkat çeken kostüm ile çıktı. 
 
Beyonce

Raisa ve Vanessa Sason kardeşler, kostüm ile ilgili haberi markalarının resmi Instagram hesaplarında "Kraliçe B, Renaissance Dünya Turu için tasarlanmış özel bir Raisa Vanessa giyiyor. Altın payetli kostüm dans için tasarlandı!" sözleriyle duyurdu. 

Raisa - Vanessa Sason kardeşlerin bu başarısının ardında ise çok güzel bir tesadüf var. 2019 yılında gerçekleştirdikleri bir röportajda gelen, "En çok hangi ünlü ismin tasarımlarınızı giymesini isterdiniz?" sorusuna yanıtları Beyoncé olan kardeşler, bugün, bu hayallerini gerçekleştirmiş oldu. 

"Sahnede Beyonce'yi bir Tanrıça gibi görüyoruz. İşine olan emeği ve saygısı aynı zamanda sahne stili ile de giydirmek istediğimiz önemli bir isim."

"BEYONCE'NİN CESUR VE GÜÇLÜ RUHUNDAN İLHAM ALDIK"
 
BEYONCE

Raisa - Vanessa Sason kardeşler, Beyoncé’ye özel olarak tasarlanan ve altın payetleriyle göz alıcı bir şıklığa kavuşmasını sağlayan kostüm için "onun cesur ve güçlü ruhundan ilham alarak tasarladık" açıklamasında bulundu.
 
Raissa Vanessa SON kardeşler
"BEYONCE'NİN IŞILTISINI ONU ALTIN RENGİYLE SÜSLEYEREK ARTIRDIK"

Raisa - Vanessa Sason kardeşler, sahnede bir tanrıça olarak gördükleri Beyoncé için yaptıkları tasarımlarını varlıklarıyla güçlerini kucaklayan tüm kadınlara ithaf ettiklerini söyledi.
 

“Bu tasarım, Beyoncé’nin cesur ve güçlü ruhundan ilham aldı. Kıyafetimiz varlıklarıyla güçlerini kucaklayan tüm kadınlara ithafen. Mitolojiden günümüze altın; güzellik, zenginlik ve gücün kalıcı bir sembolü olmuştur. Beyoné’nin ışıltısını arttırmanın tek yolunun onu altın ​​rengiyle süslemek olduğuna inandık. Farklı yansımalar yaratan payet süslemeleri, güçlü ve keskin omuz duruşlarıyla birleştirerek tasarıma güven duygusu verdik.”
Beyonce

Raisa ve Vanessa Sason, Rita Ora, Katy Perry, Heidi Klum ve Isla Fisher gibi dünyaca pek çok ünlü ismi giydirdi. Kardeşler ayrıca London College of Fashion’da Tiyatro ve Kostüm Tasarımı eğitimi aldı.
 
BEYONCE - Renaissance
Beyoncé'nin, 10 Mayıs 2023 tarihinde Stockholm'de başlayan Renaissance Dünya Turu, 27 Eylül'de Los Angeles'ın New Orleans şehrinde gerçekleşecek konserle sonlanacak.
Beyonce
Beyoncé, tur boyunca toplam 43 konser verecek.

BEYONCE RENAISSANCE DÜNYA TURU KONSERLERİ

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

​Beyonce’ye 26 kilo verdiren egzersiz sırları
Hamilelikte aldığı 26 kiloyu rahatça veren Beyonce’nin egzersiz programı, zayıflamak isteyen herkes için ilham verici.

Beyoncé'nin Versace tur kostümleri
Mrs.Carter isimli dünya turnesiyle hayranlarıyla buluşmaya devam eden Beyoncé, turne dolabına Versace imzalı yeni elbiseler ekledi. İşlemeli ve dekolteli tasarımlar sosyal medyada da günün konusu oldu.

Armani Beauty'nin yeni marka elçisi: Sadie Sink!
Armani Beauty yeni global elçisini seçti! Stranger Things'in Max'i Sadie Sink, Cate Blanchett'la Si ailesinin en yeni üyesinin kampanya filminde rol aldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER