› 
 › 
27.07.2023

Armani Beauty'nin yeni marka elçisi: Sadie Sink!

Armani Beauty yeni global elçisini seçti! Stranger Things'in Max'i Sadie Sink, Cate Blanchett'la Si ailesinin en yeni üyesinin kampanya filminde rol aldı.

Hollywood'un yükselen yıldızlarından biri olan ve Stranger Things dizisinde Maxine Mayfield (Max) karakterini canlandıran Sadie Sink, Armani Beauty'nin yeni global elçisi oldu. Sadie Sink, Cate Blanchett'la birlikte, Si ailesinin en yeni üyesi olan SÌ EAU DE PARFUM INTENSE'in kampanya filminde rol aldı.

Armani Beauty'nin yeni global elçisi: Sadie Sink!

Kariyerine Broadway'de, 2013'te ANNIE'nin yeniden canlandırılmasında başrolü oynayarak başlayan ve 2017'de Tony adayı The Audience'de yer alan Sadie Sink, artık Armani Beauty'nin global marka elçisi!
 
Sadie Sink

Sadie Sink, Giorgio Armani için 2023 sonbaharından itibaren markanın fondöten ve ruj serileri için hazırladığı makyaj kampanyalarında yer alacak.

Ayrıca Amber Grace Johnson'ın yönettiği ve Armani Beauty Global Elçisi Cate Blanchett'in güçlü kadınlardan oluşan bir kadroyla birlikte rol aldığı yeni SÌ EAU DE PARFUM INTENSE kampanya filminde başrolde yer alan Sink'in bu kampanya filmi 1 Eylül'den itibaren gösterime girecek.

Armani Beauty Si reklam kampanyasında fotoğraflar Damon Baker, makyaj Nina Park, saç Ryan Richman imzalı. Kampanyanın styling'ini ise Molly Dickson yaptı.
 
Sadie Sink

Fotoğraflar: Damon Baker
Makyaj: Nina Park
Saç: Ryan Richman
Stil: Molly Dickson

GIORGIO ARMANI: HEM TUTKULU HEM DE ÖZGÜR!
Giorgio Armani'den Sadie Sink açıklaması

Giorgio Armani, Sì ve Sadie Sink birlikteliği için duygularını “Bana göre Sì hem mantığı hem de duyguyu bünyesinde barındırıyor. Tutkulu ve özgür olmaya ve tamamen kendini ifade etmeye adanmış bir davet gibi. Genç yaşta sinema ve oyunculuğa olan tutkusuna evet diyen ve bağlılığı sayesinde rüyasını gerçekleştiren yetenekli genç aktör Sadie Sink'te bunu görüyorum” diyerek ifade ediyor.

SADIE SINK: MARKANIN ÜRÜNLERİNİ YILLARDIR KULLANIYORUM
Sadie Sink'ten armani beauty açıklaması

Sadie Sink ise, ”Kendime güvenmek ve güçlenmek için doğal ve içsel güzellik yaklaşımıma uygun bir marka olan Armani beauty'yi temsil ediyor olmaktan çok mutluyum. Markanın ürünlerini yıllardır sette kullanıyorum, bu nedenle birlikte çalışmak doğal geliyor" diyerek markayla yıllardır olan bağını bu iş birliğiyle kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

SADIE SINK'TEN YENİ FİLM...

Netflix'in hit dizisi Stranger Things'de Max olarak da bilinen Maxine Mayfield rolüyle dünya çapında tanınan ve 2022 yılında Darren Aronofsky'nin The Whale adlı filmindeki performansı ile Critics Choice adaylığı kazanan Sadie Sink, önümüzdeki dönemde Berlin Nobody filminde rol alacak.
 
İLGİLİ HABERLERİMİZ:

​Güneş koruma faktörü içeren en iyi 7 fondöten
Hem cildinizin kusursuz görünmesini sağlayan, hem de sizi güneşin zararlı ışınlarından koruyan marifetli fondötenlerin en iyilerini sizler için seçtik.

​Cildinizde mucizeler yaratacak 10 high-end fondöten
Pudra.com'da en iyi high-end (yüksek kalite) fondötenleri derledik. Kaliteli fondötenler cilde pürüzsüzlük verirken makyajı en güzel şekilde yapabileceğiniz yüzey sağlıyor.

​YSL Beauty Lash Clash Extreme Volume Maskara ile büyülü bakışlar
Makyaj tutkunlarının vazgeçilmez markası YSL Beauty, yeni maskarasıyla kirpiklere muhteşem bir  hacim sunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER