› 
 › 
15.10.2019

Lug von Siga'nın MBFWI kapsamındaki defilesine ünlü akını

LUG VON SIGA, 10. yılını Shakespeare’in Venedik Taciri’nden ilham aldığı koleksiyonuyla Venedik Sarayı’nda kutladı. Defileye pek çok ünlü isim katıldı.

LUG VON SIGA İlkbahar/Yaz 2020 defilesi Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 14. Sezonu kapsamında 11 Ekim Cuma günü saat 14:00’da Beyoğlu’ndaki Venedik Sarayı’nda gerçekleşti.

Gül Ağış, yaratıcı yönetmeni olduğu Lug von Siga markasının 10. yılında Shakespeare’in Venedik Taciri'ni MBFW İstanbul kapsamında İstanbul'a taşıdı.

LUG VON SIGA’nın 10. yılını kutladığı defileye katılanlar arasında Arzu Sabancı, Nil Karaibrahimgil, Ece Sükan, Özlem Avcıoğlu ve Şansım Adalı gibi isimler de bulunuyordu.
 
Arzu Sabancı, Ayşe Tolga, Taner Yılmaz, Ayten Alpun
Fotoğraf, soldan sağa: Arzu Sabancı, Ayşe Tolga, Taner Yılmaz & Ayten Alpun

Lug von Siga İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonunda her iki kültürün birleştirici ve ayırıcı özellikleri, markanın kendine has siluetleri ve kumaş kombinasyonlarında vücut buluyor.

Lug von Siga

Bugüne kadar hazırladığı koleksiyonlarda ilham aldığı kişileri ve kültürel ayak izlerini İstanbul ile harmanlayan Lug von Siga'nın yaratıcı yönetmeni Gül Ağış'ın İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonu defilesi aynı zamanda pek çok ünlü simaya ev sahipliği yaptı. 

İlgili haberimiz: Lug von Siga İlkbahar Yaz 2020 Venedik Taciri İstanbul'da
Gül Ağış, yaratıcı yönetmeni olduğu Lug von Siga markasının 10. yılında Shakespeare’in Venedik Taciri'ni MBFW İstanbul kapsamında İstanbul'a taşıdı.

Lug Von Siga İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonunun Venedik Sarayı'nda gerçekleşen "Venedik Taciri İstanbul'da" defilesine katılan ünlü isimleri fotoğraf galerimizden görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2