› 
 › 
14.10.2019

Lug von Siga İlkbahar Yaz 2020 Venedik Taciri İstanbul'da

Gül Ağış, yaratıcı yönetmeni olduğu Lug von Siga markasının 10. yılında Shakespeare’in Venedik Taciri'ni MBFW İstanbul kapsamında İstanbul'a taşıdı.

Lug von Siga 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonu: Venedik Taciri İstanbul’da

LUG VON SIGA, 10. yılını Shakespeare’in ölümsüz eseri Venedik Taciri’nden ilham aldığı İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonuyla Venedik Sarayı’nda kutladı. Bugüne kadar hazırladığı koleksiyonlarda ilham aldığı kişileri ve kültürel ayak izlerini İstanbul ile harmanlayan Lug von Siga'nın yaratıcı yönetmeni Gül Ağış; geçtiğimiz yıllarda Meksika’dan esinlendiği Frida Kahlo koleksiyonunun ardından Agatha Cristie’yi de aynı şekilde İstanbul’a taşımıştı.

Modacı Gül Ağış, Lug von Siga markasıyla, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un 14. sezonunda “Venedik Taciri İstanbul’da” adını verdiği koleksiyonunu şehrin tam orta yerinde, Beyoğlu'ndaki Venedik Sarayı'nın bahçesinde tanıttı.
 
Lug von Siga İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu

Gül Ağış, Lug von Siga 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile bu mesleği öğrendiği ve uzun yıllar yaşadığı yer olan İtalya’ya atıfta bulunarak, bir anlamda mesleki köklerine dönüş yaptı ve üniversitede ilk mezun olduğu bölüm olan İngiliz edebiyatının ünlü yazarı Shakespeare’in Venedik Taciri adlı eserini, kendi köklerini bulduğu şehir olan İstanbul’a taşıdı.
 
Lug von Siga İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonunda her iki kültürün birleştirici ve ayırıcı özellikleri, markanın kendine has siluetleri ve kumaş kombinasyonlarında vücut buluyor.
 
Lug von Siga defilesi

Modern bir romantizm duygusunun sardığı tasarımlarda dantel brode kumaşlardaki vintage desenler ve günebakan çiçeği motifleri LUG VON SIGA kadınının ruh halini dışa vuruyor.
 
Lug von Siga defile detayları

Şeffaf ve yarı saydam yüzeyler, nakışlı taftalar ve koton doğal elyaflar koleksiyonun ana hatlarını oluşturuyor. Beyaz, uçuk mavi, gül kurusu ve siyahlardan oluşan renk paleti çıtır çiçekli doğal baskılara, fırfırlara ve rahat görünümlü oversize silüetlere yansırken, hafiflik ve masumiyet duygusu hep ön planda.
 
Venedik Taciri İstanbul'da defilesi - Lug Von Siga 2020


14. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleşen LUG VON SIGA defilesinin koreografisi Uğurhan Akdeniz üstlendi.
 
Lug von siga defilesi venedik sarayı

Defilenin makyajları Bobbi Brown’un profesyonel makyaj artistlerine ve saç tasarımları ise L’Oréal Professionnel ekibine ait.
Defile makyajı

Koleksiyona özel olarak tasarlanan ayakkabılar J’abotter imzasını taşıyordu.
J'abotter Ayakkabı

Defilenin styling’i Mahizer Aytaş’a ait.
 
Lug von Siga stylinlg


Günebakan çiçeklerinin mistik kokularını mekana taşıyan Jo Malone London’ın yanı sıra, benzersiz tatlarıyla Vanilin Chocolate, dengeli tat ve koku profillerini buluşturan kahveleriyle Nespresso ve İtalyan zarafeti ve kalitesinin simgesi S. Pellegrino katılan misafirleri farklı duyulara hitap eden keyifli bir yolculuğa çıkardı.

Lug von sigaİlgili haberimiz: Lug von Siga'nın MBFWI kapsamındaki defilesine ünlü akını
LUG VON SIGA, 10. yılını Shakespeare’in Venedik Taciri’nden ilham aldığı koleksiyonuyla Venedik Sarayı’nda kutladı. Defileye pek çok ünlü isim katıldı.

Defile görünümleri için fotoğraf galerimize göz atmayı unutmayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2