› 
 › 
07.04.2016

Dilek Hanif for Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Dilek Hanif for Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu için yeni sezonda da bir araya gelerek yaza merhaba dedi. Koleksiyon detaylarına görmek için tıklayın.

İlhamını yaz gecelerinin büyüsünden alan ve çok özel kumaşların bir arada kullanıldığı Dilek Hanif for Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu eğlenceli ve renkli parçalarıyla birbirinden özel seçenekler sunuyor. Uçuş uçuş kumaşlar ve renk uyumu ile dinamik bir imaj yaratan koleksiyon 35 parçadan oluşuyor.
 

Mezuniyet gecelerinde ve yaz düğünlerinde Dilek Hanif for Koton şıklığı

Mezuniyetlerin yaklaşması ve yaz düğünlerine hazırlıkların yavaş yavaş başlaması ile kıyafet arayışına giren herkese, her zevke uygun, romantik, elegan ve sofistike bir stil vadeden koleksiyon, birbirinden özel seçenekler sunuyor.
 

3D etkisi ile canlanan tasarımlar;

Bu sezon Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu, sunduğu zengin ve ayrıcalıklı detaylar ile yaz gecelerine iddialı ve bir o kadar da dikkat çeken bir giriş yaptı. Farklı dokulardaki kumaşların birleştiği koleksiyonda, desenler ve işlemeler bir arada kullanılmış. En dikkat çeken tasarımlar arasında yer alan, 3D etkisi ile canlanan çiçek desenli elbiseler maksi, midi ve mini boyları ile farklı ve romantik silueti feminenlikle buluşuyor.
 
Yaz mevsiminin tazeliği ve canlılığını temsil eden tasarımlar, ince dokunuşlar ve özel olarak kullanılan kumaşlar ile sade ama göz alıcı bir şıklık yaratıyor. Asimetrik kuplar, modern kesimler, zarif sırt ve askı detayları tasarımları sıradanlıktan öteye taşıyor. Kumaş olarak şifonlar, organze, crepler, jakarlar seçilmiş. Dantel etkisi ile zarif bir stil yaratmak isteyenlere hitap eden tasarımlar da, aksesuarlar ile kombinlenerek yaz gecelerinin ambiyansına uygun, abartıdan uzak bir şıklık yaratabilir.

Koleksiyon 15 Nisan itibariyle Koton mağazalarında yer alacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2