› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.03.2010

Gladyatör sandalet ve ayakkabı modelleri

Gladyatör ayakkabı ve bantlı sandaletler, bu yaz da çok moda olacak. Özellikle seksi ve yüksek topuklu modelleri...

Gladyatör sandaletleri oldum olası sevmişimdir. Aslında, gladyatörlerin kıyafetleri tamamlayış biçimini seviyorum dersem, daha doğru olur. Çünkü her zaman herkes için bir stil oluşturabilecek sayısız çeşidi oluyor.

Geçen sene Sex and The City filminde Sarah Jessica Parker'ın şık elbiselerle giydiği Dior marka gladyatör sandaletler olay yaratmıştı. Bu sezon ise benim en çok dikkatimi çeken Diane Von Furstenberg'nın modelleri oldu.


Chloe, Marc Jacobs, Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Givenchy, Miu Miu, Alexander Wang, BCBG gibi ünlü tasarımcıların gladyatör ayakkabı modellerini görmek için tıklayın.



Belle By Sigerson Morrison, Chloe, Diane Von Furstenberg


Gladyatör ayakkabıları, hemen hemen her ünlünün ayağında görmek mümkün. Elbette bunda, düyanın en ünlü modacılarının yarattığı muhteşem tasarıma sahip sandaletlerin rolü büyük. Üstelik, çok farklı şekillerde kombinlenebilen gladyatör ayakkabılar gerçekten çok seksi duruyor.




Sarah Jessica Parker "Dior", Mary Kate Olsen "Chanel", Ashley Olsen "Alai"




Nicky Hilton "Matt Bernson", Gwyneth Paltrow "Givenchy"




Gwyneth Paltrow "Guiseppe Zanotti", Rihanna "Balenciaga"


Chloe, Marc Jacobs, Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Givenchy, Miu Miu, Alexander Wang, BCBG gibi ünlü tasarımcıların gladyatör ayakkabı modellerini görmek için tıklayın.

Yaz sezonuna damgasını vuran gladyatör sandaletler hangi kıyafetlerle kombine edilirse daha şık durur? Tavsiyelerimize göz atmak için tıklayın...
Etiket: 2010 ilkbahar yaz ayakkabı trendleri, gladyatör ayakkabı modası, gladyatörler, gladyatör sandalet modası, 2010 ayakkabı modelleri, 2010 sandalet modelleri, sandalet modelleri 2010, devamı...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2