› 
 › 
Pudra.com 03.08.2015

Machka 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonu

Machka, 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonunda sadelik ve gösterişi bir araya getiriytdi. Yakut, çam yeşili ve maden tonlarının yoğunlukta olduğu koleksiyonun detayları Pudra.com'da...

Machka 2015 2016 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Machka her sezon olduğu gibi bu sezonda da iddialı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Markanın 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonunda sadelik ve gösteriş bir araya gelerek Post-Modernist çizginin dışına çıkıyor.

Machka'nın yeni koleksiyonunda farklı kesimde paltolar, yelek elbise şeklindeki pardösüler, kırmalı mini etekler, hatları vurgulayan kup ve volüm detaylı elbiseler dikkat çekiyor. Son zamanlarda hızla yükselen yüksek beller bu koleksiyonda da pantolonlarla kendisine yer bulmuş. Sezonda farklı kesimlerdeki rahat parçaların yanı sıra saten detaylar, kaşmirler, jakarlı kumaşlar, Swarovski düğme ve yakalar koleksiyona ihtişamlı bir hava veriyor.

Art Nouveau akımından ilham alınarak oluşturulan işlemeler, jakarlı danteller, kürk yakalar, asimetrik kıvrımlara yakut, çam yeşili ve maden tonları eşlik ediyor. Parçalarda kullanılan fildişi, pasteller, soğuk maviler, hardal, fıstık yeşili ve canlı pembeler ise koleksiyonu daha yumuşak bir havaya büründürmüş..

Hem sade hem gösterişli Machka'nın 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonundaki dikkat çekici parçalara galerimizden göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2