› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.09.2015

Mansur Gavriel'den ayakkabı koleksiyonu

Çantaları ile kadınlar için birer arzu nesnesi yaratan Mansur Gavriel markası, şimdi de ayakkabı koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor.

Mansur Gavriel

Mansur Gavriel 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonu

İlk olarak tasarladıkları bucket çantalar ile moda dünyasına bomba gibi düşen daha sonra satın almak için oluşan uzun bekleme listeleri ile adından sıkça söz ettiren çanta markası Mansur Gavriel yeni bir oluşumun eşiğinde. Moda severler arasında şimdiden efsaneleşen marka, çantanın yanı sıra ayakkabı ve kıyafet tasarımları ile de adından söz ettirecek gibi gözüküyor.
 
Rachel Mansur ve Floriana Gavriel geçtiğimiz Swarovski Aksesuar Tasarımcıları Ödül Töreni'nde birbirleri ile uyumlu kıyafetlerini görücüye çıkartmıştı. Son olarak da ayakkabı koleksiyonunu dün New York Moda Haftası kapsamında tanıtan ikili, otoritelerden tam not aldı. Bahar sezonunda satışa sunulacak olan koleksiyondaki ayakkabılar da çantalar gibi İtalya’da üretiyor.

Ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra 3 adet yeni çanta tasarımı da bulunan Mansur Gavriel 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki parçaları görmek için galerimize tıklayın.
 
mansur gavriel kıyafet koleksiyonu
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2