› 
 › 
05.09.2018

Pronovias 2019 abiye elbise koleksiyonunu tanıttı

Pronovias'ın 2019 yılı için hazırladığı birbirinden şık elbise ve tuvaletlerin yer aldığı kokteyl koleksiyonundaki her parça genç, modern ve hareketli!

Pronovias, 2019 kokteyl tasarımlarına, çiçek ve geometrik motiflerle genç ve yepyeni bir hava katıyor.

Pronovias, en özel günlere ışıltı katan düğün ve davet elbiseleri koleksiyonu olan 2019 kokteyl koleksiyonunu tanıttı. Özel bir renk paleti ve en zarif kumaşların kullanıldığı 2019 Pronovias Kokteyl koleksiyonunda, özel şık parçalar yer alıyor. Detaylarla bezeli bu koleksiyonda en özel tasarımlar öne çıkıyor.

Elbiselerde yenilikçi desenler...
 
Pronovias 2019 kokteyl koleksiyonu geometrik desenli elbise


Cesur ön ve arka dekolteler öne çıkarken, halter yaka veya V-dekoltenin yanı sıra sırt dekoltesi ve dövme etkisi yaratan transparanlar, kadınlara daha fazla cazibe ve zarafet katıyor.  Koleksiyonda ayrıca genç ve yepyeni bir havaya sahip parça seçeneklerini artıran kısa elbiseler de bulunuyor.

Uçuşan kumaşlar sayesinde kendinizi hem rahat hem de özgür hissedeceksiniz

Şifon ve tül kumaşlar hafiflik ve hareketlilik yaratırken, daha rahat ve hafif tasarımların ortaya çıkmasını sağlıyor. Bunlar da ortak tarza sahip farklı tasarımları oluşturan mikado tasarımlarıyla birleştiriliyor: renkler ve baskılar.

Elbiselerde çiçekler ve geometrik desenler

Pronovias mükemmel konuğunu bu yeni koleksiyona özgü atölyede geliştirilen özel baskılarla sarmayı hedefliyor. Baharın ruhundan ilham alan çiçekler ve geometrik motifler, her bir elbiseye romantik ve sofistike bir hava katıyor.

Pronovias Kokteyl koleksiyonu ile davetlerde tam bir renk cümbüşü yaşanacak

Bahar ve yaz sezonu partilerinin olmazsa olmaz renk paletinde kırmızı, mor, gülkurusu, turkuaz ve ve deniz mavisi var. Yılın bu zamanları, iki renkli, üç renkli ve uç kısmı farklı harika renk kombinasyonlarına sahip bu yeni tasarımları giymek için mükemmel bir fırsat.

Her elbisede fark yaratan bir detay var
 
Pronovias Koktely Koleksiyonu pudra rengi çiçek işlemeli tül etekli elbise

Fiyonklar bu sezon geri gelirken; korsaj ve işlemeli tül üzerinde bulunan çiçek motiflerine sahip yapay taşlardan aplik detayları tasarımlarda yerini alıyor. Bluz tarzı, drape ve plili tasarımların uygulanması sayesinde bu zarif öğeler, hareket ettikleri zaman bu elbiselere büyüleyici bir uçuş uçuş hava veriyor. 

Klasik bir tarzda tasarlanmış genç ve yepyeni bir havaya sahip tasarımların harika bir kombinasyonu olan yeni koleksiyon sayesinde, tüm misafirler kendilerini en özel kutlamalarda bile kusursuz biçimde eşsiz hissedecek.

Tüm koleksiyonu görmek için galerimize mutlaka göz atın.

Pronovias ve Atelier Pronovias'ın 2019 gelinlik modellerini görmek için ilgili haberlerimize bakabilirsiniz.

İlgili haberlerimiz:

​Atelier Pronovias 2019 Gelinlik Modelleri
Atelier Pronovias'ın 2019 koleksiyonundaki yeni gelinlik modelleri her gelinin hayalindeki gelinliğe kavuşabilmesi için özenle tasarlanmış. Tümü galeride!

Pronovias 2019 Gelinlik Modelleri
Atelier Pronovias ve Pronovias, kaliteli kumaşlar ve zarafet katan detaylarla hazırlanan zarif tasarımlara odaklandığı 2019 gelinlik koleksiyonunu sundu.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2