› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.10.2016

Sezonun en şık gece elbiselerini seçtik

Düğünler ve şık davetler, yaza kışa bakmadan devam ediyor. Sizin için seçtiğimiz sezonun en güzel abiyeleri ile elbise bulma derdinden kurtulabilirsiniz.

Düğünler, şık organizasyonlar, davetler, kokteyller derken elbise yetiştirmek oldukça zor ve stresli bir hal alıyor. Mağaza mağaza gezecek vakit bulamayınca, karşımıza çıkan ve üzerimizde çok da iyi durmayan gece elbiselerine para harcıyoruz. Şık görünmenin sırrı bir elbiseye çok para vermekten değil, sadece doğru elbiseyi bulmaktan geçiyor. Sizi gece elbisesi bulma derdinden kurtarmak için sezonun en şık abiyelerini bir araya getirdik. Galerimize göz atarak beğendiğiniz elbiselerden kendinize bir liste yapabilir, mağazalardan hemen alıp çıkabilirsiniz.

Sezonun en şık gece elbiseleri için galeriye tıklayın.

Bu sezon gece elbiseleri çeşit çeşit. Siyah her zamanki gibi hakimiyetini korusa da, renkli elbiseler kışa aldırmadan davetlerde dikkat çekmek isteyenleri bekliyor. Bu sezon püsküller, omuz dekolteleri ve pırıltılı elbiseler başrolde. İster uzun ister kısa, her çeşit ve her bütçeye uygun gece elbiseleri Pudra.com'da!

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
En güzel palto modellerini seçtik
Ünlü markaların Sonbahar-Kış koleksiyonlarından en beğendiğimiz palto modellerini bir araya getirdik. Görmek için galeriye tıklayın.

En güzel çizme modelleri
Pudra.com editörleri olarak 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunun en güzel çizmelerini seçtik.

Sezonun en güzel gece çantası modelleri 
2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunda en çok beğendiğimiz gece çantalarını bir araya getirdik. Şık ve sade modellerden oluşan bu çantaları çok seveceksiniz.

Sezonun en beğendiğimiz 50 hesaplı aksesuarı
Hem hesaplı hem de şık olmak isteyenlerin bayılacağı sezonun en beğendiğimiz 50 hesaplı aksesuarını görmek için galerimize tıklayın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2