› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.09.2016

Sonbaharın en güzel palto modellerini seçtik (2016)

Ünlü markaların Sonbahar-Kış koleksiyonlarından en beğendiğimiz palto modellerini bir araya getirdik. Görmek için galeriye tıklayın.

Sonbaharın gelmesiyle gardıroplardaki yazlıkları kışlıklara çevirmeye başladık. Paltolar da dolaplardan çıktı tabii. Bu sezon stilimize hangi paltoları eklememiz gerektiğini merak edenler için lüks markalardan daha uygun fiyatlı seçeneklere kadar palto modellerini bir araya getirdik. Alışverişe çıkmadan önce bu modellere mutlaka göz atın.
 

Sonbaharın en güzel palto modellerini görmek için galeriye tıklayın.


Uzun paltolar bu yılda vitrinlerde yerini aldı. Deri ceketlerin içi kürklerle (yapay kürk) yumuşatıldı ve soğuk havalarda bizi ısıtmaya geliyor. Ekoseli desenler yavaş yavaş popülerliğini kaybetmiş olsa da bazı markaların koleksiyonlarında yerini korumaya devam ediyor. Kaşmirler ise sezonu ele geçirmiş durumda. Renkli ve her zevke uygun olarak seçtiğimiz bu modellerden tarzınıza en uygun olanı seçmekte hiç zorlanmayacaksınız. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
​2016-2017 Sonbahar-Kış moda trendleri
2016-17 Sonbahar-Kış sezonunda gardırobumuza hangi parçalar girecek? Yeni sezonun öne çıkan trendlerini görmek için mutlaka haberimize göz atın.

2016-2017 Sonbahar-Kış renk trendleri
2016-2017 Sonbahar Kış sezonunda hangi renklerin öne çıkacağını merak ediyor musunuz? Hazırladığımız renk trendleri raporuna göz atın.

Sonbaharın en güzel aksesuar modellerini seçtik (2016)
2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunda trend olacak en beğendiğimiz aksesuarları bir araya getirdik.

Sonbaharın en güzel çanta modellerini seçtik (2016)
2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunun tüm çantalarına bakıp, en çok beğendiklerimizi seçtik. Pudra.com editörlerinden sezonun en güzel çanta modelleri...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2