› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.11.2016

Silk and Cashmere'in büyük indirimini kaçırmayın!

Kaşmir parçaları gardırobuna eklemek isteyenler, Silk and Cashmere Black Friday kampanyasını kaçırmayın. Detaylar Pudra.com'da!

Silk and Cashmere'in yılda bir kere gerçekleşen Black Friday kampanyası 25 Kasım'da! Stilinizi yenilemenin tam zamanı. Kaşmir aşıkları, nefis parçaları yarı fiyatına alabileceğiniz bu kampanyayı kaçırmayın. Bizden söylemesi.

Silk and Cashmere'in büyük indirimini kaçırmayın!

Yılın tek günlük en büyük kampanyası olan Black Friday, Silk and Cashmere tutkunlarının gardıroplarına yepyeni kaşmir parçalar ekleme fırsatı sunarken; markayı ve koleksiyonları keşfetmek isteyenlere de etkileyici bir fırsat tanıyor. Mağaza ve internet sitesindeki ürünlere yarı fiyatına sahip olabileceğiniz ve 24 Kasım’ı 25 Kasım’a bağlayan gece 00.00’da ilk olarak online alışverişte başlayacak Black Friday kapsamında, mağazalar da sabah 08:00’dan gece 00:00’a kadar hizmet verecek.
 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

2017 Fashion Week İstanbul tarihleri açıklandı!
Türk tasarımcıların Sonbahar-Kış 2017 koleksiyonlarını sergileyeceği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un tarihleri açıklandı. Detaylar Pudra.com'da!

Mango'dan geceye özel koleksiyon
Mango, yeni koleksiyonuyla geceye ait olan tarafını daha da ön plana çıkarıyor. The Special Occasion koleksiyonunu görmek için habere tıklayın.

Victoria's Secret'tan 3 milyon dolarlık Fantasy Bra
Victoria's Secret defilesi bu sene ilk defa Paris'te gerçekleşecek. Benzersiz mücevherlerle kaplı Fantasy Bra'yı Jasmine Tookes taşıyacak.

Modada devrim: Atık meyvelerden çanta üretildi
Fruit Leather Rotterdam projesi tarafından geliştirilen “meyve derisi” sayesinde hayvanlara ve çevreye zarar vermeden de stil sahibi görünmek mümkün!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER