› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.08.2015

Trend alarmı: Boyun bandanaları

Stilinizi anında asi ve genç ruhlu bir görünüme kavuşturan bandanalar geri döndü. Fakat 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda bandanaları kafamıza değil boynumuza takacağız.

Boyun bandanaları 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda çok moda!

Sonbahar yaklaşınca sadece sıcaklarda hayatta kalabilmek için giyindiğimiz kıyafetlerimize zevkimize göre aksesuarlar eklemeye başlayabileceğiz. Bu noktada en sevdiğimiz aksesuarlar fular ve şallar. Fakat 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda yepyeni bir trend ile karşı karşıyayız: Boyuna takılan bandanalar.
 
Fularlardan farklı olarak daha sportif ve asi olan bu aksesuar, biraz vahşi batı esintileri taşıyor. Sportif giyinme trendinin gittikçe güçlendiği şu son zamanlarda kolye ve boyunluk gibi aksesuarlara farklı bir alternatif niteliğinde olan bandanaların her zevke hitap edenini bulmak mümkün.
 
Sokak modasında bir süredir dikkatimizi çeken bandanalar, ilk olarak festivallerde kendini göstermeye başlamıştı. Her ortamda stilini ortaya koyan moda bloggerları, onca sıcağa rağmen yaz aylarında festivallerde boyun bandanaları ile karşımıza çıktılar. Bu sonbahara sezonuna damgasını vuracağını düşündüğümüz boyun bandanası trendinin en beğendiğimiz örneklerini sizler için bir araya getirdik.
 
Galerimize tıklayarak boyun bandanalarını nasıl kombinleyebileceğinizi görebilirsiniz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

​2015-2016 Sonbahar-Kış aksesuar trendleri
2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda hangi aksesuarların moda olacağını ve geçtiğimiz sezondan hangi trendlerin devam edeceğini öğrenmek istiyorsanız yeni sezon aksesuar raporumuzu mutlaka okuyun.

​Sezonun en güzel denim elbiseleri
2015 yazının en trend parçalarından denim elbiseler her yerde! Sezonun en şık denim elbiseleri Pudra.com'da.

Moda ikonlarının stil sırları
Daha güzel giyinmek ve stil sahibi olmak için moda ikonlarının sırlarından faydalanmaya ne dersiniz? Bakalım moda ikonları giyinirken nelere dikkat ediyor?

​Giyecek bir şey bulamadığınız günler için stil önerileri
Dolabımız her ne kadar onlarca kıyafetle dolu olsa da bazen giyecek hiçbir şey bulamayız. Pudra.com olarak bu durumlar için herkesin dolabında bulunan parçalarla oluşturulabilecek stil önerileri hazırladık.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2