› 
 › 
30.03.2018

Tuvanam Sonbahar-Kış 2018-19 Couture koleksiyonu

Tuvanam, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında Sonbahar-Kış 2018/19 Couture koleksiyonunu sundu. Defilenin başmankenliğini Çağla Şıkel yaptı.

Tuvana Büyükçınar Demir'in markası Tuvanam, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul AW 2018/19 kapsamında 29 Mart Perşembe günü Zorlu PSM’de couture koleksiyonunu sundu.

DJ Aksak – Mehmet Koryürek performansı eşliğinde sunulan defilenin baş mankenliğini Tuvanam defilelerinin vazgeçilmez ismi Çağla Şikel yaptı.

Başmankenliğini Çağla Şikel’in yaptığı defilede Didem Soydan ile birlikte 27 manken yer aldı. Defileye, Alara Koçibey-Paris Uzan, Ebru Akel, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Songül Öden, Hazal Kaya, Yağmur Tanrısevsin, Merve Boluğur, Emina Jahovic, Jülide Ateş, Yasemin Allen, Şeyma Subaşı, Funda Arar, İpek Köse gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok davetli katıldı.

İlgili haberimiz için tıklayın: Tuvanam'ın defilesinde ünlüler geçidi
Başmankenliğini Çağla Şıkel'in yaptığı Tuvanam couture defilesi iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok ünlü ismi ağırladı.
 
Tuvanam Couture 2018-2019

Tuvanam Sonbahar-Kış 2018/19 couture koleksiyonu kadının insan olma hakkına ve cinsiyet sorgulamasına maruz kaldığı günümüze verilen bir tepki olarak doğmuş. Yaşamını, ışığını saklayarak sürdürmeye mecbur bırakılan tüm kadınlara “I got the power!” mottosuyla seslenen Tuvana Büyükçınar Demir, tasarımlarını giyen kadınların özündeki büyüleyici ışığın yansıtmayı amaçlamış.

Gümüş, altın, platin ve antrasit tonlarında metalik kumaşların, uçuşan ve akan formlarda kullanılarak kadın siluetinin ön plana çıktığı tasarımlar, Tuvana Büyükçınar Demir’in ikonikleşmiş klasik formları, işleme ve nakış detaylarıyla klasikleşmiş güçlü Tuvanam kadınını tamamlıyor.
 
Tuvanam Sonbahar-Kış 2018-2019 Couture

Metalik ipekler, tüller, ithal özel dokulu payetler, jean kombinler, farklı örgüler, kat kat kesimleri ile 90’lar ruhunu yansıtan ve toplam 30 parçadan oluşan koleksiyondaki farklı doku ve boyut özel payet işlemeler, Tuvanam imzası ile el işçiliğini gözler önüne seriyor.

Hakan Öztürk kreatif direktörlüğünde gerçekleşen defilenin müziklerini Mehmet Koryürek / DJ Aksak üstlendi. Defilenin koreografisi ise Öner Evez ve Yakup Biçer imzası taşıyor.

Ayakkabı tercihlerinde İnci Deri, makyajda Mac, Bioderma ve saçlarda Loreal'in desteklediği koleksiyonda, tasarımlarda Mon Reve kuvvetli zincir detaylarıyla beraber metal halka küpeler ve zincir küpeler kullanıldı.

Tuvanam'ın Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2018 kapsamında Zorlu PSM'de gerçekleştirdiği defileye dair tüm fotoğrafları görmek için galerimize göz atmayı unutmayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2