› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.07.2015

2015 yazında denemeniz gereken 4 stil

Yazın en trend parçalarını hala denemediniz mi? Sezonun en trend parçalarından hafta sonu deneyebileceğiniz 4 farklı stil oluşturduk.

2015 yazının en moda parçalarını hala stilinize eklemediniz mi? Yazın başında sayılırız ve çoğu marka indirime girdi bile. Yani en moda parçaları denemek için vaktiniz var. Sizin için sezonun en moda parçalarından oluşan 4 farkı kombin önerisi hazırladık. Hazırladığımız kombinleri tarzınıza göre farklı takılar, farklı modelde tulumlar, pantolonlar ve eteklerle uyarlayarak kendi stilinizi yansıtabilirsiniz.

2015 yazında denemeniz gereken 4 stil

desenli pantolon kombin yazin denemeniz gereken 4 stil moda yaz 2015
Pantolon: Stradivarius, Bluz: H&M, Çanta: Tulla, Sandalet: Valentino, Gözlük: Rayban, Bileklik: Chan Luu, Allık: Bobbi Brown

Bohem şıklık
Bohem tarz, hem tatilde hem de şehirde havalı ve şık görünmenizi sağlar. Sezonun gözdesi etnik desenlerde bir pantolon ve üzerine giyebileceğiniz düz crop-top bir üst ile bohem bir tarz elde edebilirsiniz. Farklı modellerde desenli pantolonlar için "Desenli Pantolonlar: Hem rahat, hem şık!" başlıklı haberimize göz atabilirsiniz. Kahve tonlarında şık bir sandalet ve hasır bir sırt çantasıyla tarzınızı tamamlayın. Böyle bir kombinde fazla aksesuara ihtiyaç yok. Bir bileklik ve güneş gözlüğü yeterli.

kimono kombin yazin denemeniz gereken 4 stil moda yaz 2015
Kimono: Zara, Elbise: H&M, Sandalet: Jil Sander, Çanta: Hotiç, Aksesuarlar: Mango, Maskara: Laura Mercier

Asya etkisi
Bu sezonun süphesiz en havalı parçalarından biri renkli, desenli, uçus uçuş kimonolar. Sezonun trend renkleri sarı ve turuncuyu kimono elbise alırken tercih edebilirsiniz. Desenli kimonoyu sade elbiseler, mini şortlar ya da kısa tulumlarla kombinleyerek oldukça havalı görünebilirsiniz. Kalın bantlı sandaletler 2015 yazının en çok kullanılan ayakkabılarından. Kombininizi bu tarz bir ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz. Takı olarak minimal tarzda yüzükleri ve kolyeleri kullanarak dikkatleri kimononuza çekebilirsiniz.


midi boy etek kombin yazin denemeniz gereken 4 stil moda yaz 2015
Etek: Zara, Bluz: Topshop, Çanta: Chloé, Ayakkabı: Aquazzura, Kolye: H&M, Yüzükler: Baguette, Ruj: Burberry

Sadelik güzeldir
Şık olmak için çok fazla parça kullanmaya gerek yok. Dar crop-top üst ve bu yazın favori parçalarından desenli midi boy bir etekle hem sade hem de şık olabilirsiniz. Midi boy etek alternatifleri için "Midi etekler bu yaz çok moda!" başlıklı haberimize göz atın. Minimal takılar, ten renginde şık bir topuklu ayakkabı ve çanta, son olarak da nude pembe bir rujla sade şıklığa merhaba!

yazin denemeniz gereken 4 stil moda yaz 2015 tropikal desen tulum
Tulum: Mango, Sandalet: See by Chloé, Gözlük: Prada, Çanta: Givenchy, Şapka: Eric Javits, Küpe: H&M, Far: Nars

Tropikal etki
Bu yaz her yerde tropikal desenler var ve bizce yaza bu desenler çok yakışıyor. En beğendiğimiz tropikal desenli parçaları görmek için tıklayın. Tropikal desenli bir tulumla yaz modasını stilinize taşıyabilirsiniz. Sezonun en güzel tulumlarını görmek için tıklayın. Tulumunuzu sade bir sandalet ve bir clutch çanta ile tamamlayın. Hasır şapka, kedi gözü çerçeveli güneş gözlüğü ve büyük küpelerle son derece havalı görünebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER