› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.11.2016

2017 Yılbaşı gecesi için şık ve alternatif kombinler

Yılbaşı gecesinde şık olmak istiyor ama herkes gibi elbise giyinmek istemiyor musunuz? O zaman hazırladığımız alternatif kombin önerilerine göz atın.

Yılbaşı yaklaşıyor... Bu özel günde güzel görünmek ve çok şık olmak istiyoruz. Özel günlerin favori kıyafetleri genellikle elbiseler oluyor. Kombinleme derdi olmadığı ve anında şıklık sağladığı için elbiselerden vazgeçemiyoruz. Bu nedenle en güzel yılbaşı elbiselerini seçtik bile. Fakat yine de elbise yerine başka alternatifler denemek istiyor ve bu gecede tarzınızı ortaya koymak istiyorsanız, Pudra.com olarak hazırladığımız  kombin önerilerinden ilham alabilirsiniz. 

2017 Yılbaşı gecesi için şık ve alternatif kombinler
 

Etek

Bu sezon pullu etekler çok moda. İster diz boyu midi etekler ister mini etekler olsun, siz de yılbaşı gecenizi bu trendy parça ile renklendirebilir parti havasına kolaylıkla girebilirsiniz. Bu iddialı parçayı sade bir tişört ile kombinleyebilir ya da kadife şıklığıyla tamamlayabilirsiniz. Bu parçaları topuklu diz üstü bir çizme ile tamamlayabileceğiniz gibi bizim seçtiğiniz topuklu sandalet modellerle de tercih edebilirsiniz.
2017 yılbaşı kombin önerileri
Pullu Etek: Zara 270 TL, Bluz: adL 179 TL, Kaban: adL 399 TL, Ayakkabı: Liu Jo 815 TL, Çanta: Mango 99 TL, Küpe: Rosantica 475 TL.
 

Tulum


Yılbaşı gecesinde şık bir tulum hem bir elbise kadar kolay hem de bir o kadar şık olabilir. Işıltılı bir tulumu sezonun trendi olan süet botlarla tamamlayabilirsiniz.. Üzerine alacağınız sezonun favorisi yapay kürk şıklığınıza şıklık katacaktır. Montunuz ile uyumlu bir clutch ve kıyafetinize uyum sağlayan takıları da es geçmeyin. 
2017 Yılbaşı gecesi için şık ve alternatif kombinler
Tulum: İpekyol 599 TL, Ayakkabı: Zara 169 TL, Kürk: Stradivarius 139 TL, Çanta: Jimmy Choo 4,440 TL, Küpe: Pandora 239 TL, Bilezik: Swarovski 439 TL.
 

Elbise

Kombinlemesi en kolay moda parçalarından biri de elbisedir. Yılbaşı gecelerinin favori rengi kırmızıdan vazgeçemeyenler için elbise rengini kırmızıdan yana kullandık. Genellikle siyahla kombinen bu renge cesaret kattık ve gri-gümüş tonlarıyla kombinledik. Nokta vuruşunu ise aynı tonlarda göz alıcı bir rujla yaparsanız, gecenin en seksi kadını siz olabilirsiniz. 
 
2017 yılbaşı kombin önerileri
Elbise: Begüm Baccal 1,200 TL, Kaban: Ava Adore 968 €, Çanta: Bago: 1,750 TL, Ayakkabı: Zara 169 TL, Kolye: Swarovski 936 TL, Ruj: Christian Louboutin 300 TL.


Pantolon

Yılbaşı gecesinde şık olmak için illa elbise ve eteklere ihtiyacınız yok. Vücut tipinize uygun bir pantolon ve üzerine giyineceğiniz gösterişli bir bluz ile bu özel günde son derece şık ve stil sahibi görünebilirsiniz. Bu sezonun favori modellerinden yüksek bel bir pantolonu crop-top bir bluz ile kombinleyin. Kıyafetinizi şıklaştırmak için iddialı bir bootie ve kürklü kısa bir mont tercih edebilirsiniz. Kombininiz ile uygun aksesuarları ise atlamayın. 
2017 yılbaşı kombin önerileri
Pantolon: adL 299 TL, Bluz: Mango 89 TL, Kürk: H&M 199 TL, Bootie: Zara 269 TL, Ayakkabı: Elle 239 TL, Eldiven: Jil Sander 600 TL, Yüzük: H&M 19 TL Kolye: Accessorize 21 TL.

 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

Yılbaşı gecesi ünlülerin stillerinden ilham alın
Yılbaşı gecesinde farklı, göz alıcı ve şık olmak istiyor musunuz? Sizin için seçtiğimiz ünlü stillerinden ilham almaya ne dersiniz?

En güzel yılbaşı elbiseleri
2017 yılbaşı gecesi için seçtiğimiz sezonun en şık payetli, kırmızı ve abiye elbiselerine göz atın.

100 TL altı en güzel yılbaşı elbiseleri
Yılbaşı gecesi için hem hesaplı hem de şık bir elbise mi arıyorsunuz? Sezonun en güzel ve en uygun fiyatlı elbiselerinden oluşan galerimize göz atın.

Sezonun en şık gece elbiselerini seçtik
Düğünler ve şık davetler, yaza kışa bakmadan devam ediyor. Sizin için seçtiğimiz sezonun en güzel abiyeleri ile elbise bulma derdinden kurtulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER