› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.11.2016

Yılbaşı gecesi ünlülerin stillerinden ilham alın

Yılbaşı gecesinde farklı, göz alıcı ve şık olmak istiyor musunuz? Sizin için seçtiğimiz ünlü stillerinden ilham almaya ne dersiniz?

Getty Images Turkey

Yeni yıla nasıl girersek öyle devam edermiş. Yeni yıla her zaman olduğundan daha mutlu, daha huzurlu ve tabii ki daha şık girmek istiyoruz. Bu özel gecede ünlülerin stillerinden ilham alarak giyinmeye ne dersiniz?
yılbaşında ünlü stilinden ilham alın
2016-2017 Sonbahar-Kış moda trendlerinde kıyafetlerden aksesuara, her yerde metalik hakimiyetinin olduğundan bahsetmiştik. Yılbaşı gecesi de bu kural bozulmuyor, kadınlar ışıl ışıl elbiseleriyle yeni yılı karşılayacak gibi görünüyor. Doreden lameye, maviden pembeye metalin tüm yansımalarını bu sezon yılbaşı elbiselerinde görebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta zaten gösterişli olan bu rengi yırtmaçlar ve dekoltelerle basitleştirmeden şık olabilmek.

yılbaşında ünlü stilinden ilham alın




















Yılbaşının olmazsa olmaz rengi bordoyu es geçmek olmaz. Kırmızı kadar baskın olmayan ama girdiği ortamda hemen kendini belli eden bordo, iddialı giyinmeyi sevenler için kurtarıcı renklerden. Özellikle takım elbiselere çok yakıştırdığımız bu renk aynı tonlarda kullanacağınız rujla sizi gecenin en çekici kadını yapabilir. Maskülenliğin ve rahat giyimin moda olduğu şu günlerde Kristen Stewart'ın giydiği gibi cesur bir takım baş döndürücü olabilir. 
 

Ünlü stillerini görmek için galeriye tıklayın.


yılbaşında ünlü stilinden ilham alın




















Etekler, elbiseler, pantolonlar ve ceketler... Deri, farklı formlarla karşımıza çıktıkça heyecanlanıyoruz. Uygun kombinlerle isterseniz spor isterseniz gece kıyafeti olarak kullanabileceğiz deri parçalar sezonun moda trendleri arasında yerini koruyor. Kendall Jenner gibi deri pantolon ve spor ayakkabılarla rahatlığınızı ön planda tutabilir ya da Chrissy Teigen gibi hafif makyaj, sıkı bir at kuyruğu ve topuklularla daha sofistike bir görünüm yakalayabilirsiniz. Seçim sizin!
unlu-stili-metalik-etkisi-moda-trend-kirmizi-hali-kiyafetleri




















Geçmişte sadece cesur kadınların gece elbiselerinde tercih ettiği transparan parçalar, artık günümüzde sokak modasının da vazgeçilmezleri arasında. Yılbaşının ruhuna yakışan ve sizi daha havalı gösterecek bu modelleri giyerken tek yapmanız gereken şey abartıya kaçmamak. 

unlu stili




















Dekolte her zaman seksiliğin göstergesi değil. Onu kullanırken çok dikkatli olmalısınız. Çünkü seksi görünmek ve sıradan olmak arasında çok ince bir çizgi var ve bunu sınırı iyi korumanız gerekiyor. Vücudunuzun çeşitli yerlerinden aynı anda verdiğiniz küçük dekolteler, sizi anında bambaşka bir havaya sokabilir. Özellikle sırt dekoltesiyle zarif bir görüntüye kavuşmanız mümkün. Ufak bir not; bel bölgeniz vücudunuzun diğer bölgelerine göre daha kalınsa sırt dekoltesinin sınırını iyi seçmelisiniz.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız En güzel yılbaşı elbiseleri
2017 yılbaşı gecesi için seçtiğimiz sezonun en şık payetli, kırmızı ve abiye elbiselerine göz atın.

100 TL altı en güzel yılbaşı elbiseleri
Yılbaşı gecesi için hem hesaplı hem de şık bir elbise mi arıyorsunuz? Sezonun en güzel ve en uygun fiyatlı elbiselerinden oluşan galerimize göz atın.

Sezonun en şık gece elbiselerini seçtik
Düğünler ve şık davetler, yaza kışa bakmadan devam ediyor. Sizin için seçtiğimiz sezonun en güzel abiyeleri ile elbise bulma derdinden kurtulabilirsiniz.

2016-2017 Sonbahar-Kış moda trendleri
2016-17 Sonbahar-Kış sezonunda gardırobumuza hangi parçalar girecek? Yeni sezonun öne çıkan trendlerini görmek için mutlaka haberimize göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2